Deel deze
pagina

Praktijkgerichte software

Praktijkgerichte software Syntess Atrium is ERP-software specifiek voor de werkprocessen van de technisch dienstverlener. De meeste ERP-software is ontwikkeld vanuit een financiële kern, met koppelingen voor de dagelijkse werkprocessen. Maar niet iedereen kan denken in journaalposten. Wij draaiden dit om. Syntess Atrium gaat uit van de dagelijkse praktijk van de medewerkers op de werkvloer. In onze software spreken we hun taal. En wat zij uitvoeren wordt automatisch vertaald naar een financiële administratie waar zelfs de strengste accountant tevreden mee is.
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.