Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium: krachtige ondersteuning in service en onderhoud

Geavanceerde processen lossen we op met geavanceerde software!

Service en onderhoud is in sommige organisaties een noodzakelijk kwaad, andere organisaties richten zich volledig op dit ingewikkelde proces. Bij service en onderhoud komen heel veel zaken kijken. Relatiebeheer, CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoud prognoses, calculatie, offertebeheer, planning, inkoop facturering, financiële administratie etc. Cruciaal punt nemen de buitendienstmedewerkers in die als een spin in het web functioneren. Syntess Atrium biedt u in één softwarepakket al deze functionaliteit. En dit alles gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software