Syntess Atrium: krachtige ondersteuning in projecten, service en onderhoud

Geavanceerde processen lossen we op met geavanceerde software!

Service en onderhoud is in sommige organisaties een noodzakelijk kwaad, andere organisaties richten zich volledig op dit ingewikkelde proces. Bij service en onderhoud komen heel veel zaken kijken. Relatiebeheer, CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoud prognoses, calculatie, offertebeheer, planning, inkoop facturering, financiële administratie etc. Cruciaal punt nemen de buitendienstmedewerkers in die als een spin in het web functioneren. Syntess Atrium biedt u in één softwarepakket al deze functionaliteit. En dit alles gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens. 
Contractbeheer
Contractbeheer is een belangrijk onderdeel binnen servicegerichte organisaties. In het contract liggen namelijk de afspraken vast die u als bedrijf afspreekt met uw klant. In een contract liggen de te onderhouden objecten vast (installaties, machines, gebouwen etc.) met daarbij de afspraken wat er precies van u verwacht wordt en tegen welke condities. Met name complexe objecten moeten met willekeurige intervallen worden bezocht om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Ook is de wens steeds vaker een Meer Jaren Onderhouds Prognose op te stellen om kosten en opbrengsten naar de toekomst toe inzichtelijk te maken. Syntess Atrium biedt een zeer geavanceerd softwareproduct waarmee u uw hele bedrijf automatiseert, van tekstverwerking tot eindrapportage. 
Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
Steeds meer opdrachtgevers vragen om inzicht in toekomstige onderhoudskosten om hun budgetten hierop af te stemmen en willen graag inzicht in de systematische voorbereiding, uitvoering en rapportage van de onderhoudsplanning. Ook in de toekomst zullen woningbouwverenigingen, scholen, VVE’s en overheidsinstellingen steeds meer de voorkeur geven aan bedrijven die MJOP softwarematig ondersteunen. Het is dus zaak goed na te denken of u MJOP ook in uw organisatie wilt implementeren, strategisch of wellicht zelfs als commercieel instrument, om u te onderscheiden van uw vakgenoten. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.