Syntess Atrium Business

ERP- en mobiele software voor kleine bedrijven

Kleine bedrijven willen een softwareoplossing gebruiken die enerzijds niet te beperkt qua mogelijkheden is, en anderzijds dient het een betaalbaar product te zijn met doorgroeimogelijkheden. Het pakket dient de taal te spreken van de branche waarin het gebruikt wordt en heeft uiteindelijk als doel tijd en geld te besparen en de ondernemer naar een hoger niveau te helpen.
De voordelen van Syntess Atrium Business
  • Geschikt voor kleinere bedrijven met 2 tot 10 werknemers
  • Kan als een klein basispakket worden gestart
  • Maximaal 2 gelijktijdige gebruikers
  • Praktijkgericht basispakket dat is afgestemd op uw werkzaamheden
  • Administratieve handelingen grotendeels geautomatiseerd
  • Toekomstbestendig: Groeit mee met uw bedrijf!
  • Uit te breiden met tal van optionele modules
Syntess Atrium Business | ERP- en mobiele software voor kleine bedrijven

Een krachtig pakket met een ruime keuze aan extra opties

Het basispakket kan worden uitgebreid met tal van optionele modules. Op deze manier kunnen we onze software optimaal afstemmen op uw bedrijf zonder overtollige ballast, of kunt u op een later tijdstip wanneer u dat uitkomt nieuwe functionaliteit toevoegen. Ook wanneer uw bedrijfsactiviteiten worden uitgebreid, kunt u de benodigde aanvullende functionaliteit verkrijgen.  
Syntess Atrium | ERP software die met u meegroeit
Software die met u meegroeit
Syntess Atrium Business bevat als basispakket Artikelbeheer, Relatiebeheer, Brieven en Offertes en Verkoopfacturen en een Rapportgenerator. Dit pakket is modulair uitbreidbaar met tal van onderwerpen als Financiële administratie, Werkbonnen, Uren, Abonnementen etc. Syntess Atrium Business kan uitgebreid worden tot maximaal twee gelijktijdige gebruikers. Mocht uw onderneming groeien en wenst u meer gebruikers te activeren, dan kan er worden overgestapt naar de editie Syntess Atrium Professional of Syntess Atrium Enterprise.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Eén pakket en geen dubbele invoer van uw basisgegevens
Als kleinbedrijf beschikt u over weinig tijd en wilt u zo min mogelijk handelingen verrichten. Daardoor is Syntess Atrium Business zo ontwikkeld dat u maar éénmalig uw basisgegevens hoeft in te voeren. Of het nu gaat om uw relaties, artikelen of één van de vele andere stamgegevens, alle data zitten als een raamwerk met elkaar verweven in alle modules van Syntess Atrium. Hiermee wordt dubbel werk voorkomen en hoeft een mutatie slechts ergens op één plaats worden doorgevoerd. 
Syntess Atrium | Eén pakket voor al uw medewerkers, met éénmalige invoer van gegevens
Syntess Atrium Business ook online benaderbaar
Kleine bedrijven beschikken vaak niet over de tijd en de faciliteiten om back-ups en updates uit te voeren. Daarnaast willen ze soms plaats onafhankelijk werken. Daarom kunt u Syntess Atrium Business als online pakket gebruiken dat wordt opgestart via een browser. Syntess Software beschikt zelf over een gespecialiseerde provider. 
Syntess Software | Syntess Atrium online benaderbaar
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.