ERP- en mobiele software voor reparatiebedrijven

Reparatiebedrijven zijn er in alle soorten en maten, van machines tot medische apparatuur, van aggregaten tot wasmachines. Eén ding hebben ze gemeen. Er wordt een storing gemeld, een monteur wordt gepland, deze gaat op pad, repareert het object, verbruikt materiaal en spendeert tijd. Een werkbon vormt het begeleidende document dat meestal in een factuur resulteert en een financiële administratie.
ERP software voor reparatiebedrijven
Praktijkgerichte oplossingen voor reparatiebedrijven
Syntess Atrium biedt het reparatiebedrijf een zeer krachtig instrument in het kader van reparaties, service en onderhoud. Syntess Atrium biedt applicaties naast een compleet ERP pakket voor de aansturen van uw buitendienst, draadloos, snel en efficiënt. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers. 
Een softwarepakket voor uw complete organisatie

Één praktijkgericht opgezet totaalpakket resulterend in een financiële administratie

Het lijkt misschien onmogelijk maar Syntess Atrium biedt alles voor uw bedrijf in één pakket. Alle software voor binnen- en buitendienst is ontwikkeld door onze eigen organisatie. Onze producten worden niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte vanuit een boekhouder, maar vanuit de praktijk van iedere dag, vanuit iedere discipline, vanuit ieder vakgebied. Dat maakt ons uniek!

Meer informatie

Voorkom dubbel werk met de digitale werkbon

Met een digitale werkbon kunnen uw buitendienstmedewerkers digitaal aangestuurd worden. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een mobiel device ontvangt de medewerker de werkbon inclusief eventueel bijbehorende checklisten. Met onze Web-Werkbon heeft de planner real-time inzicht in de werkzaamheden van uw buitendienst. In het planscherm is inzichtelijk wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt enorm ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening.

Meer informatie
Digitale werkbon in de cloud voor reparatie werkzaamheden
Optimaal voorraadbeheer voor reparatiebedrijven met behulp van ERP software

Nauwkeurig voorraadbeheer

Er zijn veel zaken om rekening mee te houden bij de inrichting en het gebruik van uw magazijn. Hoe richt u een magazijn in? Hoe wordt aanwezige voorraad geteld of automatisch aangevuld of via besteladvies besteld? Bovendien moet de dagelijkse praktijk van de magazijnmeester zoveel mogelijk geautomatiseerd kunnen worden: materiaaluitgiften en retouren voor diverse bestemmingen zoals projecten en werkbonnen en voor balieverkoop via uitgiften voor verkoopfacturen en op klantrekening. Onze software omhelst al deze zaken en bied daarnaast ook mogelijkheden voor het inlezen van bestanden via barcodescanners.

Meer informatie

Online tools beschikbaar waaronder het klantportal en urenadministratie

Met behulp van onze cloudapplicatie Web-Uren kan de urenregistratie van uw medewerkers via de cloud bijgewerkt worden. De gereisde en gewerkte uren tijdens het gebruik van de Web-Werkbon worden al automatisch berekend. Het voordeel voor het overige personeel is dat iedereen op een voor hem geschikt moment en plaatsonafhankelijk zorgdraagt voor een sluitende urenadministratie. Niet alleen verrekenbare uren worden genoteerd, maar ook vakantie, verlof of afwezigheid door ziekte. Daarnaast biedt Syntess Software meerdere oplossingen in de cloud zoals een digitaal serviceportaal voor uw klanten genaamd de klantportal. Dit is een online en actueel overzicht voor uw klanten van relevante objecten en installaties, afspraken, correspondentie en verwerkte werkbonnen.

Meer informatie
ERP software in de cloud voor reparatie en installatie bedrijven
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.