Image
Deel deze
pagina

Projectbeheer- en serviceadministratie volledig geïntegreerd!

Calculatie, werkvoorbereiding, planning, urenregistratie, inkoop, facturering, materiaalverbruik en nog veel meer

Een projectenadministratie is veelomvattend. Bijna alle afdelingen uit uw bedrijf hebben met werkzaamheden te maken die gerelateerd zijn aan een projectenadministratie. Calculatie, werkvoorbereiding, planning, urenregistratie, inkoop, facturering, materiaalverbruik, inzet materieel, het zijn maar enkele elementen die van invloed zijn op uw projectenadministratie. En natuurlijk het belangrijkste: hoe is het werkelijke financiële resultaat van uw werken? Syntess Atrium biedt al deze zaken aan in één softwarepakket. Volledig integraal. Een projectendossier biedt u de mogelijkheid om vanuit een project dwars door alle afdelingen heen te kijken. En omdat onze serviceadministratie volledig integraal onderdeel uitmaakt van de projectenadministratie, worden beide op dezelfde wijze gevoerd. Een servicecontract is dan in onze benadering een periodiek project.
Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software