Software voor Scheepsreparatiebedrijven

Het repareren van jachten en schepen is een specialisme op zich!

Het repareren van storingen aan schepen, jachten of andere vaartuigen is een vak apart. De plaats waar het object zich op dat moment bevindt is niet vastomlijnd verbonden aan een adres. Een vaartuig kan op het moment van het probleem zich ver van huis bevinden. Reparaties dienen dan ook plaats te vinden op de locatie van het vaartuig. Dit maakt het plannen van buitendienstmedewerkers ook lastiger. Vaartuigen die in de loods worden gestald en gerepareerd, vragen qua registratie van uren en materialen een aparte behandeling.

Syntess Software | Aansturing monteurs
Aansturing monteurs
Als kleinbedrijf is de uitvoering op papieren werkbonnen nog wel te doen, al heeft een kleinbedrijf zeker ook veel dubbel werk. Tegenwoordig worden monteurs voor scheepsreparatie uitgerust met een digitaal device zoals een iPad, met daarop een applicatie om aangestuurd te worden, verbruikt materiaal en uren te registreren en om de klant ter plekke te laten tekenen of zelfs te laten betalen. Syntess Atrium biedt de webwerkbon als online tool voor uw buitendienst. Monteurs hoeven 's morgens niet meer naar de zaak, kunnen bij uitval van een reparatie snel online herpland worden en dragen er zorg voor dat uw administratie ontlast wordt. Bonnen hoeven niet meer overgetypt te worden, kunnen niet kwijtraken, komen direct terug in Syntess Atrium na het uitgevoerde werk en zijn direct facturabel. 
Syntess Software | Veel disciplines
Veel disciplines
Doordat scheepsreparatiebedrijven worden geconfronteerd met tal van disciplines, worden ze ook geconfronteerd met tal van richtlijnen. Reparatie aan een koeltechnische installatie zal ze confronteren met de F-gassen problematiek, terwijl een storing aan een verwarmingsinstallatie of motor de behoefte creëert om de historie van het betreffende object in te kunnen zien. En dit alles ter plekke aan boord zonder dat er contact met de zaak is. Door de veelheid aan installaties aan boord is het niet eenvoudig om een duidelijke structuur aan te brengen. Met de service- en onderhoudsmodule van Syntess Atrium brengt u ieder vaartuig nauwkeurig in kaart, zelfs met fotomateriaal door de monteur ter plekke gemaakt met een mobiel device. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.

Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.