ERP- en mobiele software voor Onderhoudsbedrijven

Onderhoudsbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Maar ze hebben ook overeenkomsten. Meestal is er sprake van een apparaat/installatie/object waar een monteur werkzaamheden moet verrichten zodat het bewuste apparaat goed blijft functioneren. Monteurs worden gepland, het begeleidende document betreft een werkbon die uiteindelijk in de ERP database beschikbaar dient te komen voor facturering, nacalculatie en historie.
ERP software voor onderhoudsbedrijven
Praktijkgerichte oplossingen voor onderhoudsbedrijven
Syntess Atrium biedt het onderhoudsbedrijf een zeer krachtig instrument in het kader van reparaties en service en onderhoud. Syntess Atrium biedt applicaties, naast een compleet ERP pakket, voor het aansturen van uw buitendienst, draadloos, snel en efficiënt. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.
Digitale werkbon in de cloud voor onderhoudswerk 

Effectievere planning van de buitendienst met digitale werkbonnen

Met de cloudapplicaties van Syntess Software kunnen uw buitendienstmedewerkers digitaal aangestuurd worden. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een mobiel device ontvangt de medewerker de werkbon inclusief eventueel bijbehorende checklisten. Met onze Web-Werkbon heeft de planner real-time inzicht in de werkzaamheden van uw buitendienst. In het planscherm is inzichtelijk wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt enorm ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening. Hiernaast kunt u gebruik maken van aanvullende cloudapplicaties zoals een digitaal serviceportaal voor uw klanten.

Meer informatie

Geen overtypen van werkbonnen meer op de administratie

Syntess Software is gespecialiseerd in het bieden van digitale draadloze oplossingen voor de buitendienst. Met name de digitale werkbon is een zeer belangrijk instrument om snel en adequaat uw servicemonteurs aan te sturen en dubbel werk op de administratie te voorkomen. Met het ERP systeem Syntess Atrium worden allerlei bedrijfsprocessen vanaf de aanname van een klus tot en met de Financiёle afhandeling ervan in grote mate geautomatiseerd. Dit betekent ondermeer dat uw administratieve medewerkers geen werkbonnen meer over hoeven te typen. Ze hoeven enkel gecontroleerd te worden op technische juistheid.

Meer informatie
De werkzaamheden van uw monteurs laten zich eenvoudig vertalen naar een sluitende financiele administratie
Plan uw onderhoudsmomenten op het juiste moment met MJOP

Meer Jaren Onderhouds Prognose

Een MJOP is een overzicht van de kosten onderhoudsplan voor meerdere jaren voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan machines en installaties. Met MJOP slaagt u erin om onderhoud op het meest geschikte moment uit te voeren en zodoende storingen te voorkomen. Daarnaast geeft deze werkwijze u meer grip op toekomstige kosten van het uit te voeren onderhoud en/of de vervanging van (onderdelen van) installaties en machines. Een onderhoudsplan is dan essentieel wanneer een eigenaar of een gebruiker van een gebouw of installaties strategische plannen wil opstellen. Vanuit de strategie ontstaat een financieel beleid. Dat beleid vraagt om een gedegen, goed onderbouwde en begrijpelijke planning van het onderhoud en inzicht in de te verwachten kosten.

Meer informatie

Urenverantwoording via de cloud

Met behulp van onze cloudapplicatie Web-Uren kan de urenregistratie van uw medewerkers via de cloud bijgewerkt worden. De gereisde en gewerkte uren tijdens het gebruik van de Web-Werkbon worden al automatisch berekend. Het voordeel voor het overige personeel is dat iedereen op een voor hem geschikt moment en plaatsonafhankelijk zorgdraagt voor een sluitende urenadministratie. Niet alleen verrekenbare uren worden genoteerd, maar ook vakantie, verlof of afwezigheid door ziekte. Afhankelijk van het aantal uren dat een medewerker onder contract werkzaam is, dient het aantal uren per periode in ieder geval verantwoord te worden. Ook kan dit prima werken voor vaklieden die wisselende werkzaamheden hebben zonder werkbonsysteem, maar deze uren wel moeten verantwoorden.

Meer informatie
Urenregistratie via de cloud
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.