Image
Deel deze
pagina

Software voor Beveiligingsbedrijven

Specifieke software voor Borg gecertificeerde bedrijven

De beveiligingsbranche is bijzonder gecompliceerd. Niet alleen qua installaties en programmering, maar zeker ook wanneer het gaat om privacy van gegevens. Het beveiligingsbedrijf heeft te maken met materie waar andere segmenten niet mee geconfronteerd worden. Kenmerk van de beveiligingsbranche is dat een grote hoeveelheid klantgebonden informatie moet worden bewaard, die bovendien weer snel toegankelijk moet zijn. Een en ander is opgezet conform de NCP regeling (BORG) 1.1. Met de module Borg komt Syntess Atrium tegemoet aan de specifieke informatiebehoeften van installateurs van beveiligingsinstallaties.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software