Syntess Atrium Professional

ERP- en mobiele software voor middelgrote bedrijven

Syntess Atrium Professional is een professioneel softwarepakket zoals de naam al zegt. Afgestemd op middelgrote bedrijven tot ongeveer 100 werknemers. Het pakket is zeer sterk geïntegreerd en afgestemd op de praktijk van een onderneming. Een breed palet aan modules is beschikbaar en er kan altijd worden doorgegroeid naar Syntess Atrium Enterprise. 
De voordelen van Syntess Atrium Professional
  • Voor middelgrote bedrijven met 5 tot 100 werknemers
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Een praktijkgericht pakket voor vakmensen en finance
  • Volledige integratie van de buitendienst
  • Koppelingen met groothandelaren en fabrikanten
  • Projecten en Service volledig met elkaar geïntegreerd
  • Breed scala aan functionaliteiten, één softwarepakket voor uw complete organisatie!

Syntess Atrium Professional | ERP- en mobiele software voor middelgrote bedrijven

Een groots softwarepakket voor project- en servicegerichte bedrijven

De keuzemogelijkheden zijn erg breed. Van Meer Jaren Onderhouds Prognoses (MJOP) t/m uitgebreide financiële dashboards, van digitale werkbonnen t/m materieelbeheer. Ook kunt u het aantal gelijktijdige gebruikers samenstellen. U heeft naast Syntess Atrium Professional geen extra software voor uw bedrijfsvoering nodig. Zelfs niet voor uw tekstverwerking. 
Syntess Atrium Professional | Online- en mobiele oplossingen voor uw buitendienst
Online- en mobiele oplossingen voor uw buitendienst
Naast praktijkgerichte ERP software is Syntess Software specialist in oplossingen voor uw buitendienst. Zij worden aangestuurd vanuit het ERP gedeelte (werkbonnen en planning) waarna de informatie via de buitendienstmedewerker weer terugkomt in Syntess Atrium. Ook bieden we oplossingen voor onderwerpen als internetplannen door uw klant zelf, een urenregistratiemodule via het web, een klantportal en een app voor relatiebeheer. 
Syntess Atrium | ERP software die met u meegroeit
Uitbreiden of doorgroeien naar Enterprise
Syntess Atrium Professional is volledig modulair beschikbaar. Enerzijds betekent dit dat u uitsluitend beschikt over software die u nodig heeft, anderzijds kunt u altijd uitbreiden met nieuwe bedrijfsdisciplines, of naar de editie Syntess Atrium Enterprise.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Praktische koppelingen met ruim 400 leveranciers
Syntess Software onderhoudt ook haar relaties met informatie van groothandelaren en fabrikanten. Syntess Atrium communiceert met ruim 400 toeleveranciers waarbij artikelinformatie digitaal wordt ingelezen. Dit vindt soms plaats per download, soms op basis van webservices. Ook het elektronisch bestellen en deeplinken, rekening houdend met uw condities, worden dagelijks massaal gebruikt. Syntess Atrium sluit tevens aan met 2BA, artikelbeheer.nl en S@les in de bouw. 
Syntess Software | ERP gegevensuitwisseling met ruim 400 leveranciers
Eenmalige data invoer door uniforme integratie
Syntess Atrium heeft een standaard gedefinieerd met de naam UPI. Concreet betekent dit dat alle werkprocessen van uw bedrijf samenkomen in één softwarepakket. Het pakket onderscheidt zich in de manier waarop de diverse functionaliteiten zijn geïntegreerd en hoe deze in het gebruik op een uniforme manier werken. Daarnaast zijn er functionaliteiten ingebouwd die u doorgaans aantreft in aparte softwarepakketten. Denk hierbij aan pakketten als CRM, HRM, een rapportgenerator, tekstverwerking en mailingfaciliteiten, verkoopinformatie, dashboards en MJOP (Meerjaren onderhoudsplanning). U heeft dus geen andere deeloplossingen meer nodig en u voorkomt ingewikkelde niet-goed werkende softwarekoppelingen. 
Syntess Atrium | Eén pakket voor al uw medewerkers, met éénmalige invoer van gegevens
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.