Hét ERP systeem afgestemd op de technisch dienstverlener

Syntess Atrium is ontwikkeld voor een bepaald soort bedrijven. Dit zijn bedrijven die veelal monteurs of vaklieden in de buitendienst hebben en project- of servicegericht werken. Door ons te focussen op deze bedrijfstak konden we een standaard praktijkgericht product ontwikkelen afgestemd op uw bedrijfssoort.  
Afgestemd op uw branche en vakmensen
Wij zijn ervan overtuigd dat vakkennis de enige basis is voor goede software. Alleen daarmee kun je een softwarepakket ontwikkelen dat alle functionaliteiten biedt die nodig zijn voor de automatisering van uw specifieke bedrijfsprocessen. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie. Vanuit deze visie ontwikkelden wij ons softwarepakket Syntess Atrium. Buitendienstmedewerker of directeur, werkvoorbereider of receptionist, projectleider of financieel expert; met onze software laten wij al uw vakspecialisten op een hoger niveau werken.
Syntess Software | Praktijkgerichte ERP afgestemd op uw vakmensen

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Syntess Software | ERP en mobiele software voor installatiebedrijven

ERP software voor Installatiebedrijven

De installatiebranche is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen. Alle denkbare bedrijfsprocessen brachten we naadloos samen binnen Syntess Atrium. 
Meer info voor installatiebedrijven
Syntess Software | ERP en mobiele software voor nautische bedrijven

ERP software voor nautische bedrijven

De Nautische sector houdt zich bezig met projectmatig werk afgewisseld met service en onderhoud aan vaartuigen. Zeker de bouw van jachten is een specialiteit met zeer veelzijdige werkzaamheden. Syntess Atrium is afgestemd op de Nautische sector.
Meer info voor nautische bedrijven

ERP software voor reparatiebedrijven

Reparatiebedrijven zijn er in alle soorten en maten, van machines tot medische apparatuur, van aggregaten tot wasmachines. Een ding hebben ze gemeen. Er wordt een storing gemeld, een monteur wordt gepland, deze gaat op pad en repareert het object, verbruikt materiaal en spendeert tijd. Een werkbon vormt de basis voor de factuur en financiële administratie.
Meer info voor reparatiebedrijven
Syntess Software | ERP en mobiele software voor reparatiebedrijven
Syntess Software | ERP en mobiele software voor onderhoudsbedrijven

ERP software voor onderhoudsbedrijven

Er zijn verschillende soorten onderhoudsbedrijven gericht op uiteenlopende disciplines, maar ze hebben ook overeenkomsten. Meestal is er sprake van een apparaat, installatie of object waar een monteur werkzaamheden aan moet verrichten zodat het bewuste apparaat goed blijft functioneren. Door o.a. onze servicemodule is Syntess Atrium uitermate geschikt voor deze sector.
Meer info voor onderhoudsbedrijven

ERP software voor machine- en installatiebouw

De branche van installatie- en machinebouw is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen. Alle denkbare bedrijfsprocessen zijn naadloos samengebracht binnen Syntess Atrium. Één pakket voor uw hele bedrijfsvoering.
Meer info voor machine- en installatiebouw
Syntess Software | ERP en mobiele software voor de machinebouw en installatiebouw
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.