Image
Deel deze
pagina

Optimale afstemming tussen u en uw leveranciers

Webservices om uw artikelbestanden en condities up-to-date te houden!

Onze klanten hebben één ding zeker gemeen. Hun artikelbestanden, prijzen en condities zijn van het allergrootste belang. Ze vormen samen met het onderwerp "relaties" de basis voor het hele pakket. Immers, of u nu calculeert, bestelt, offreert of factureert, u werkt altijd met materialen/artikelen en uurtarieven. Syntess Software beschikt over ruim 400 inleesroutines van groothandelaren en fabrikanten en heeft inleesmogelijkheden van 2BA en Artikelbeheer.nl. Mochten we een groothandelaar of fabrikant tegenkomen waar u zaken mee doet en waarvan we nog geen inleesmogelijkheid hebben, dan leggen wij contact met de betreffende toeleverancier en dragen er zorg voor dat u toch beschikt over artikelinformatie en de bijbehorende condities.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software