Slimme calculaties voor uw installatiebedrijf met Syntess Atrium

Een goede calculatie ligt aan de basis van een succesvolle opdracht of project. Door nauwkeurige kostenbepalingen, brengt u scherpe en verantwoorde calculaties en offertes uit. Syntess Atrium maakt calculeren slimmer en integreert het calculatieproces in uw andere werkprocessen, waardoor calculeren snel en gemakkelijk is.

Scherp calculeren met een up-to-date artikel- en prijzenbestand

Voor de naadloze integratie met 2ba en artikelbeheer.nl hebben we speciale webservices ontwikkeld. Hiermee haalt u de meest recente artikelinformatie en prijzen binnen. De artikelbestanden worden ingelezen uw administratie en zijn direct te gebruiken in calculaties. Een andere optie is webselectie. Binnen Syntess Atrium zoekt u op de website van een groothandel en kiest daar benodigd materiaal. De gekozen materialen worden opgehaald en in de voorcalculatie van Syntess Atrium geplaatst.

  • Snel en gemakkelijk offertes uitbrengen
  • Bespaar tijd op het maken van calculaties
  • Maak scherpe calculaties
  • Altijd up-to-date materiaalgegevens en prijzen van diverse leveranciers

Slimme calculatiefunctionaliteiten

In een krachtig alles-in-één pakket

Slimmer calculeren met recepten
Sla veel gebruikte artikelcombinaties op als recepten en reken altijd met de meest recente artikel- en prijsgegevens van de door u gekozen leveranciers.
Calculeren met tijdsnormeringen
Maak eigen tijdnormeringen aan of maak gebruik van de calculatietijdnormen van onder andere Techniek Nederland, Gustav Ende of UNETO voor snelle calculaties.
Sneller calculeren met BIM
Importeer data uit uw BIM-modellen en gebruik deze in uw calculaties, projectenplanning en serviceadministratie.
Syntess Software

Alles-in-één pakket

De calculatie functionaliteiten van sluiten naadloos aan op de andere processen van Syntess Atrium zoals de projectadministratie en werkvoorbereiding. Hierin schuilt ook de kracht van ons alles-in-één pakket. Eén pakket voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag.

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.