ERP- en mobiele software voor installatiebedrijven

De installatiebranche is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen. Alle denkbare bedrijfsprocessen brachten we naadloos samen binnen Syntess Atrium.
ERP software voor installateurs
Praktijkgerichte oplossingen voor de installatiebranche

Syntess Atrium is geschreven vanuit de praktijk van het installatiebedrijf. Installatiebedrijven kenmerken zich door een veelheid van complexe processen die allemaal door elkaar lopen. Een "onderhandenwerk" stand dient altijd snel inzichtelijk te zijn. Daarnaast wil het installatiebedrijf met zo min mogelijk handelingen zo efficiënt mogelijk werken met een maximum aan informatie en het liefst cijfermatig onderbouwd. Syntess Atrium is zeker geschikt voor totaalinstallateurs die over alle disciplines beschikken, van koeltechniek t/m beveiliging.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
Alle bedrijfsprocessen van de installatietechniek zijn verwerkt in onze bedrijfssoftware

Meer grip op uw installatiebedrijf met een totaalpakket

Het lijkt misschien onmogelijk maar Syntess Atrium biedt alles voor uw bedrijf in één pakket. Alle software voor binnen- en buitendienst is ontwikkeld door onze eigen organisatie. Onze producten worden niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte vanuit een boekhouder, maar vanuit de praktijk van iedere dag, vanuit iedere discipline, vanuit ieder vakgebied. Dat maakt ons uniek!

Meer informatie

Automatiseer uw werkprocessen bij het tekort aan vakmensen

In de komende jaren komen er naar verwachting 3000 banen per jaar bij in de technische sector. Er is een goede kans dat veel van deze functies onvervuld zullen blijven door een tekort aan geïnteresseerde jongeren. Uiteraard blijft het vinden van bekwaam personeel een grote uitdaging, maar er zijn gelukkig alternatieven die u kunnen ondersteunen en zo op kortere termijn verder helpen in de zoektocht naar goede vakmensen. Moderne bedrijfssoftware zoals Syntess Atrium kan uw bedrijfsprocessen in verregaande mate automatiseren en daarmee niet alleen het werk van uw medewerkers vergemakkelijken, maar bovendien ook een nieuwere generatie installateurs boeien en binden.

Meer informatie
Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen verlagen werkdruk voor installateurs
Til uw organisatie naar een hoger niveau door middel van aansturing via dashboards

Snel en juist inzicht, tot in de details

Hoe krijgt u centraal inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen? Met het Syntess Dashboard kunt u sturen op basis van kengetallen en prestatie-indicatoren. Maar het Syntess Dashboard biedt u ook bewaking van de documentflow in uw bedrijfsprocessen en kan dienen als notificatiescherm als er een actie vereist is. Van grote meerwaarde is dat het Syntess Dashboard geïntegreerd is met de rest van uw administratie in Syntess Atrium. Dit heeft tot gevolg dat de gepresenteerde cijfers in het Syntess Dashboard realtime zijn. Een wijziging in de administratieve gegevens werkt direct door in uw dashboard.

Meer informatie

Voldoet aan door de branche gestelde eisen

Het ontwikkelen van praktijkgerichte software vraagt om kennis van de markt. Om op de hoogte te blijven van innovaties en aansluiting te houden bij de dagelijkse praktijk, werken wij samen met andere partijen. We combineren kennis en ervaringen vanuit onze klantenkring, deskundigheid van anderen op hun specifieke vakgebied en eigen expertise. Het is de basis voor de kwaliteit van Syntess Atrium. We spelen al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van installatiebedrijven. In Nederland zijn ruim 3000 technische dienstverleners werkzaam met onze softwareproducten. We integreren alle toepassingen, van artikel/materiaalbeheer tot en met financiële administratie, in één systeem. Zo onderscheiden onze producten zich door hun eenvoud, transparantie, branchegerichtheid en aansluiting op de praktijk.

Meer informatie
In onze bedrijfssoftware voor installateurs zijn duizenden klantwensen verwerkt
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.