Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Werken bij Syntess

Werken bij een betrouwbare en innovatieve organisatie

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een solide, succesvol, slagvaardig en dynamisch bedrijf. Wij bieden perspectieven voor creatieve, hardwerkende mensen die graag in teamverband werken. Op dit moment zijn er 110 medewerkers die dagelijks bezig zijn om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen. We hebben vestigingen in Zierikzee en Gorinchem. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, zakelijk, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt.

Groei jij met ons mee?

Omdat wij potentie hebben te groeien, zijn er regelmatig vacatures. Wil je specialist worden in je vakgebied, een diploma halen of leiding geven? Ons bedrijf kent veel verschillende disciplines. Van ontwikkelaar tot consultant, van accountmanager tot supportmedewerker. Buiten de diversiteit aan functies, zorgt dit tevens voor een mooie mix aan karakters. Ook bieden wij studenten de mogelijkheid voor een stage of afstudeeropdracht.Zit er op dit moment geen passende functie voor je tussen, maar ben je van mening een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, dan nodigen wij je graag uit een open sollicitatie te sturen. Deze kun je, voorzien van je motivatie en CV, sturen aan de afdeling HR.

Voorwaarden

Bij een dynamisch bedrijf horen goede arbeidsvoorwaarden en afspraken. Wij bieden dan ook:

  • Een stimulerende, moderne en informele werkomgeving. 
  • Ruimte voor eigen initiatieven. 
  • Een goede interne opleiding. 
  • Vakbekwame collega’s. 
  • Doorgroeimogelijkheden. 
  • Een aantrekkelijk salaris dat is afgestemd op je opleiding en ervaring met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl
Het laatste nieuws van Syntess Software | ERP voor project- en servicegerichte bedrijven
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Syntess Software is UBL Ready

Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
 

Syntess Software is UBL-Ready