Image
Deel deze
pagina

Centraal CRM, materiaal- en artikelbeheer

Eénmalige invoer van gegevens moet voldoende zijn!

De meeste bedrijven werken met losse- of aan elkaar gekoppelde softwarepakketten. Ieder softwarepakket heeft een eigen database. Zo komt het voor dat bedrijven op meerdere plaatsen een mutatie van een klant moeten doorvoeren of dat gebruikte materiaal- en artikelbestanden op meerdere plaatsen moeten worden bijgehouden. Fouten, dubbel werk en problemen zijn vaak het gevolg. Syntess Atrium kent genoemde categorieën vanuit de stamgegevens. Dit betekent dat klanten en materialen in alle disciplines van het pakket kunnen worden gebruikt, van het maken van een brief tot het sturen van een aanmaning, van een calculatie tot het maken van een bestelling. En ze komen slechts eenmaal voor!
Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software