Route-optimalisatie tilt de planning naar een hoger niveau

Maak gebruik van de slimme routevoorstellen

Met Route-optimalisatie tillen we plannen naar een hoger niveau. Deze toevoeging aan de Syntess Atrium-planfunctionaliteiten versnelt en verbetert het planproces van uw buitendienst. Waar onze basis planfunctie werkt op basis van sorteringen per postcode of monteur, maakt Route-optimalisatie gebruik van actuele kaartinformatie. 
Optimaliseer uw planning

De route optimalisatie software van Syntess maakt gebruik van de kaartinformatie OpenStreetMap. Deze koppeling verrijkt werkbonnen en planblokken uit uw Syntess Atrium database met actuele kaart- en route informatie. De gekoppelde gegevens worden vervolgens door Google algoritmes verder berekend, met als uitkomst een nieuw en geoptimaliseerd planningsvoorstel.

  • Optimaliseer reistijden van monteurs en buitendienstmedewerkers
  • Maak gebruik van de slimme routevoorstellen
  • Minder CO2-uitstoot door minder kilometers
  • Automatische optimalisatie-functie voor uw bestaande planning
  • Direct inzage van complete route per dag per medewerker
Een krachtige toevoeging voor planners

Route-optimalisatie is een uitbreiding op de producten Werkbonnen, Serviceadministratie en Planscherm. Het Planscherm is onderdeel van de planfunctionaliteiten van Syntess Atrium. De module geeft meer inzicht en grip op de planning van uw (buitendienst)medewerkers en wordt onder andere gevoed vanuit de module Werkbonnen. Hierdoor kunnen planners, projectmanagers en werkvoorbereiders gemakkelijk en efficiënt samenwerken met de buitendienst. 

Bekijk onze gereedschappen voor planners

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.