Image
Deel deze
pagina

Stap 2 | Syntess Software Consultancy

De sleutel tot een succesvolle implementatie

Bij een nieuwe of vervolg implementatie bespreekt de aan u toegewezen consultant de werkwijze en tijdsplanning, en legt dit vast in een plan van aanpak. Dit implementatieplan is de leidraad voor het verdere verloop van het traject en een handvat voor de tussen- en eindevaluatie. Onderdelen van dit plan zijn onder andere:

  1. Projectdefinitie: doelstelling, beoogde resultaten en afbakening.
  2. Projectorganisatie: taken en verantwoordelijkheden.
  3. Planning: instructieonderdelen en evaluatiemomenten.
  4. Algemene informatie: contactgegevens en hulpmiddelen.

Onze consultants begeleiden u enkele dagen of dagdelen tijdens de implementatie van onze software. Zij zorgen, naast het implementatieplan, voor een goede voorbereiding en projectbewaking. Tevens verzorgen zij, op uw verzoek, extra begeleiding zodra de implementatie is afgerond. Dit kan zijn voor nazorg of omdat er uitbreidingen op de software zijn aangeschaft. Ook het verder verfijnen van de werkwijzen of het inwerken van een nieuwe collega kan door middel van consultancy worden ingevuld.

E-consultMiddels een E-consult kunt u ondersteuning krijgen van een consultant. Een E-consult is een telefonisch gesprek waarbij een consultant samen met u inlogt op uw systeem. Op afstand kan ondersteuning en instructie worden gegeven. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden. E-consultancy is geschikt voor korte sessies, waarbij het tevens mogelijk is om één sessie met meerdere personen tegelijkertijd te delen. 
Onze aanpakOm u optimaal van dienst te zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van, haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.  
Altijd een persoonlijke presentatie

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software