ERP- en mobiele software voor Machine- en Installatiebouw

De branche van installatie- en machinebouw is ons op het lijf geschreven. Syntess Software is zelf ontstaan vanuit een installatiebedrijf. In Nederland is Syntess Software de grootste softwareleverancier voor installatiebedrijven met ERP- en mobiele toepassingen. Alle denkbare bedrijfsprocessen zijn naadloos samengebracht binnen Syntess Atrium. Eén pakket voor uw hele bedrijfsvoering.
ERP software voor machine- en installatiebouw
Praktijkgerichte oplossingen voor de Machine- en Installatiebouw
Alles bij de Machine- en Installatiebouw is gericht op projectgerichte activiteiten, later vaak gevolgd door service- en onderhoudsactiviteiten. Doordat onze serviceadministratie één geheel vormt met de projectenadministratie, ontstaat een echt compleet overzicht in kosten en opbrengsten van de betreffende machine/installatie.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers. 
Alle bedrijfsprocessen van machine- en installatietechniek komen samen

Één pakket voor al uw bedrijfsactiviteiten inclusief projectendossier

Het lijkt misschien onmogelijk maar Syntess Atrium biedt alles voor uw bedrijf in één pakket. Alle software voor binnen- en buitendienst is ontwikkeld door onze eigen organisatie. Onze producten worden niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte vanuit een boekhouder, maar vanuit de praktijk van iedere dag, vanuit iedere discipline, vanuit ieder vakgebied. Dat maakt ons uniek!

Meer informatie

Meer Jaren Onderhouds Prognose op machines/installaties

Een MJOP is een overzicht van de kosten onderhoudsplan voor meerdere jaren voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan machines en installaties. Met MJOP slaagt u erin om onderhoud op het meest geschikte moment uit te voeren en zodoende storingen te voorkomen. Daarnaast geeft deze werkwijze u meer grip op toekomstige kosten van het uit te voeren onderhoud en/of de vervanging van (onderdelen van) installaties en machines. Een onderhoudsplan is dan essentieel wanneer een eigenaar of een gebruiker van de installaties strategische plannen wil opstellen. Vanuit de strategie ontstaat een financieel beleid. Dat beleid vraagt om een gedegen, goed onderbouwde en begrijpelijke planning van het onderhoud en inzicht in de te verwachten kosten.

Meer informatie
Plan uw onderhoudsmomenten op het juiste moment met MJOP
Cloudapplicaties specifiek ontwikkeld voor machine- en installatiebouw

Digitale aansturing van uw buitendienst inclusief checklisten

Met de cloudapplicaties van Syntess Software kunnen uw buitendienstmedewerkers digitaal aangestuurd worden. Opdrachten worden in een grafisch planscherm toegewezen aan monteurs/vaklieden. Via een mobiel device ontvangt de medewerker de werkbon inclusief eventueel bijbehorende checklisten. Met onze Web-Werkbon heeft de planner real-time inzicht in de werkzaamheden van uw buitendienst. In het planscherm is inzichtelijk wanneer de medewerker aan het rijden is, ter plaatse bij het adres, of dat de medewerker materiaal aan het registreren is en dus zijn werkzaamheden heeft afgerond. De inhoud van de werkbon is direct in Syntess Atrium beschikbaar en de factuur staat eigenlijk al klaar. Na het autoriseren van de bon door een leidinggevende wordt de factuur direct gemaakt en verzonden. De administratie wordt enorm ontlast met het overtypen van gegevens en de klant betaalt sneller zijn rekening. Hiernaast kunt u gebruik maken van aanvullende cloudapplicaties zoals urenregistratie via de cloud en een digitaal serviceportaal voor klanten.

Meer informatie

Volledig geïntegreerde financiële administratie met perfect inzicht onderhanden werk positie

De spelregels van het voeren van een boekhouding zijn bekend. Wat is een balans, boek je kosten debet of credit enz. Toch heeft Syntess Software een uniek financieel pakket beschikbaar. Waar anderen als basis een financieel pakket ontwikkelen en aanhangsels maken voor diverse bedrijfsonderdelen, heeft Syntess Software de zaak omgedraaid. Ons pakket kent allerlei modules voor afdelingen van de werkvloer. We spreken de taal van uw medewerkers in het pakket. Niet iedereen kan denken in journaalposten. Wat de praktijk uitvoert wordt vertaald naar een financiële administratie. Hierbij heeft uw financiële afdeling wel volledig grip en biedt het pakket uitgebreide mogelijkheden om uw onderhanden werk positie administratief inzichtelijk te maken.

Meer informatie
Gebruiksvriendelijke software voor machine- en installatiebouw met een sluitende financiele administratie
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.