Stap 3 | Syntess Software Support

Ondersteuning bij al uw vragen

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de Helpdesk. Op onze Helpdesk zit een team van specialisten voor u klaar om u te ondersteunen bij mogelijke vragen of problemen. Voor veel voorkomende vragen hebben we de rubriek Veel Gestelde Vragen, en voor functionele uitleg zijn tal van films beschikbaar die u wegwijs maken in het pakket. Deze vindt u binnen de gebruikerssite Mijn Syntess
E-consult
Middels een E-consult kunt u ondersteuning krijgen van een consultant. Een E-consult is een telefonisch gesprek waarbij een consultant samen met u inlogt op uw systeem. Op afstand kan ondersteuning en instructie worden gegeven. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden. E-consultancy is geschikt voor korte sessies, waarbij het tevens mogelijk is om één sessie met meerdere personen tegelijkertijd te delen.
Onze helpdesk
Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de helpdesk, 088 - 40 80 420

Snel wegwijs worden in Syntess Atrium met trainingen op maat

Wij helpen u graag op weg om zo snel mogelijk vertrouwd te raken met de software. U haalt immers het beste uit de software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants.

Meer over onze trainingen

Onze aanpak

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software