Stap 3 | Syntess Software Support

Ondersteuning bij al uw vragen

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de Helpdesk. Op onze Helpdesk zit een team van specialisten voor u klaar om u te ondersteunen bij mogelijke vragen of problemen. Voor veel voorkomende vragen hebben we de rubriek Veel Gestelde Vragen, en voor functionele uitleg zijn tal van films beschikbaar die u wegwijs maken in het pakket. Deze vindt u binnen de gebruikerssite Mijn Syntess
E-consult
Middels een E-consult kunt u ondersteuning krijgen van een consultant. Een E-consult is een telefonisch gesprek waarbij een consultant samen met u inlogt op uw systeem. Op afstand kan ondersteuning en instructie worden gegeven. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u laag houden. E-consultancy is geschikt voor korte sessies, waarbij het tevens mogelijk is om één sessie met meerdere personen tegelijkertijd te delen.
Onze helpdesk

Wanneer u met onze software werkt en u loopt ergens vast, dan is er een belangrijk ondersteuningspunt: de helpdesk, 088 - 40 80 420

Snel wegwijs worden in Syntess Atrium met trainingen op maat

Wij helpen u graag op weg om zo snel mogelijk vertrouwd te raken met de software. U haalt immers het beste uit de software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants. 

Onze aanpak

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.