Syntess Academy

Het beste uit de software én uw medewerkers halen

Wij helpen u graag op weg om zo snel mogelijk vertrouwd te raken met de software. U haalt immers het beste uit de software wanneer uw medewerkers voldoende zijn geschoold met de software te werken. Naast een gedegen training op locatie bieden wij u de mogelijkheid een scholing te volgen op onze trainingslocatie in Gorinchem. De trainingen sluiten nauw aan bij de praktijk en worden verzorgd door deskundige trainers en consultants. 
Subsidiemogelijkheden

Wij Techniek biedt voor aangesloten bedrijven verschillende vormen van subsidies zoals de OSR (Ontwikkelingsstimuleringsregeling). Het loont de moeite om eens te informeren naar zo'n subsidie. Voor vragen aan Wij Techniek kunt u contact opnemen via het e-mailadres osr@otib.nl of gebruik het gratis telefoonnummer: 0800 - 88 55 885. Meer informatie over deze regeling en de voorwaarden kunt u vinden op de site van Wij Techniek.

OOM is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het metaalbewerkingsbedrijf en biedt voor aangesloten bedrijven verschillende vormen van subsidies. Bedrijven kunnen voorafgaand aan een cursus, training of opleiding een bijdrage aanvragen voor hun werknemers via www.mijnoom.nl. De bijdrage in de scholingskosten is 50% per persoon per jaar, tot een maximum van ongeveer € 750,- per jaar. Voor meer informatie omtrent OOM-subsidies verwijzen wij je naar het OOM. Je kunt contact opnemen via het e-mailadres info@oom.nl of bel: 0172 - 52 15 00.

Trainingen van Syntess Software door gediplomeerde experts
Bent u al klant?
Syntess Software biedt een breed scala aan trainingen aan. Een overzicht van de Syntess-trainingen en overige informatie (trainingsdata, locatie, prijs en duur) vindt u terug op de gebruikerssite Mijn Syntess.

Ons trainingsaanbod

Hieronder treft u ons totale trainingsaanbod. Klik op de een van de onderstaande trainingen voor meer informatie. Voor alle trainingen biedt Syntess Software een doorgangsgarantie. Met andere woorden, indien u zich opgeeft, heeft u de zekerheid dat de training ook doorgaat. Zekerheid dat u kennis kunt opdoen die belangrijk is.
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.