Syntess Atrium biedt een zeer krachtig financieel pakket

Financiële administratie is het gevolg van wat er in de praktijk van een onderneming plaatsvindt!

De spelregels van het voeren van een boekhouding zijn bekend. Wat is een balans, boek je kosten debet of credit enz. Toch heeft Syntess Software een uniek financieel pakket beschikbaar. Waar anderen als basis een financieel pakket ontwikkelen en aanhangsels maken voor diverse bedrijfsonderdelen, heeft Syntess Software de zaak omgedraaid. Ons pakket kent allerlei modules voor afdelingen van de werkvloer. We spreken hun taal in het pakket. Niet iedereen kan denken in journaalposten. Wat de praktijk uitvoert wordt vertaald naar een financiële administratie. Hierbij heeft uw financiële afdeling wel volledig grip. Het pakket heeft in de editie Enterprise een volledige intracomptabele boekhouding. 
Intercompany binnen het ERP pakket Syntess Atrium
Intercompany
Het is met Syntess Atrium mogelijk om kosten te boeken op een project vanuit een andere administratie. Om dit mogelijk te maken, dient in de andere administratie bij de gewenste kostensoorten een intercompanyverband te worden gelegd met de kostensoorten van uw huidige administratie. Tevens dient het betreffende project aanwezig te zijn als intercompanyproject in de andere administratie. Intercompanyboekingen komen veelal voor bij grote organisaties, of kleinere bedrijven met veel verschillende rechtspersonen die ieder hun specialisatie hebben. 
Autorisatie van documenten binnen het ERP pakket Syntess Atrium
Autorisatie van documenten
Wanneer u werkt met Syntess Atrium zult u weinig meer te maken hebben met papieren documenten. Om de digitale documenten te stroomlijnen, kent Syntess Atrium o.a. digitale inkoopfacturen als extern document. De inkoopfacturen worden ingelezen en worden in de fase "Concept" gezet. Degene die de inkoopfactuur moet goedkeuren, kan het document digitaal inzien bij de geboekte inkoopfacturen en kan zijn paraaf zetten voor akkoord. Is het document door de parafeerders akkoord verklaard, dan wordt de factuur definitief geautoriseerd en betaalbaar gesteld. 
Alle bedrijfsonderdelen geautomatiseerd met Syntess Software
Het fundament van ons pakket
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk.
Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software