Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium biedt een zeer krachtig financieel pakket

Financiële administratie is het gevolg van wat er in de praktijk van een onderneming plaatsvindt!

De spelregels van het voeren van een boekhouding zijn bekend. Wat is een balans, boek je kosten debet of credit enz. Toch heeft Syntess Software een uniek financieel pakket beschikbaar. Waar anderen als basis een financieel pakket ontwikkelen en aanhangsels maken voor diverse bedrijfsonderdelen, heeft Syntess Software de zaak omgedraaid. Ons pakket kent allerlei modules voor afdelingen van de werkvloer. We spreken hun taal in het pakket. Niet iedereen kan denken in journaalposten. Wat de praktijk uitvoert wordt vertaald naar een financiële administratie. Hierbij heeft uw financiële afdeling wel volledig grip. Het pakket heeft in de editie Enterprise een volledige intracomptabele boekhouding.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software