Syntess Atrium | Serviceportaal en plannen in de cloud

Een betere serviceverlening met onze online apps Klantportal en Internetplannen

De tijd van productie van papieren documenten is wat Syntess Software betreft voorbij. Meer en meer maken we gebruik van digitale informatie. Offertes worden vaak verzonden per mailbericht, en inkoopfacturen krijgen we steeds vaker digitaal aangeleverd. Opdrachtgevers en klanten krijgen meer behoefte aan gemak door gebruik te maken van het internet. 
Met het Klantportal uw serviceverlening naar een hoger niveau

Opdrachtgevers willen niet alleen minder papier ontvangen, ze willen ook up-to-date zijn met de stand van zaken. Dagelijks inzicht in de activiteiten die zijn ondernomen aan hun objecten en installaties, de verstuurde facturen en correspondentie inzien, en de verwerkte werkbonnen kunnen bekijken is steeds meer van belang. 

Meer over het Klantportal
Syntess Software | Verhoog uw serviceverlening met ons Klantportal
Syntess Software | Serviceportaal voor uw klanten
Flexibel plannen samen met de klant

Waar we vroeger de telefoon gebruikten om bijvoorbeeld een storing te melden bij een bedrijf, doen we dat tegenwoordig liever online. Ook de onderhoudsdatum wordt steeds vaker online overeengekomen. Via Internetplannen kunt u samen met de klant een datum en tijd afspreken. De werkbonnen worden vervolgens automatisch ingepland bij uw vakmensen.

Meer over Internetplannen

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu! 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Syntess Software | ondersteuning van A t/m Z, van advies t/m implementatie
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.