Vakkundige ERP software voor projecten, service & onderhoud

Onze praktijkgerichte software is speciaal ontwikkeld voor project- en servicegerichte ondernemingen, waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt in een financiële administratie. Hierdoor worden niet-financieel onderlegde medewerkers niet belast met allerhande financiële boekingen. De financiële administratie is naar wens intra- of extracomptabel te gebruiken.  
Eén pakket voor al uw medewerkers, met éénmalige invoer van gegevens

De grote kracht van Syntess Atrium is dat integratie zover is doorgevoerd dat gegevens eenmalig worden aangemaakt. De gegevens kunnen door al uw medewerkers in alle disciplines van het pakket worden gebruikt. Of het nu gaat om relaties, installaties, artikelen, verkoopcondities, checklisten of één van de vele andere stamgegevens, alle data zitten als een raamwerk met elkaar verweven in alle modules van Syntess Atrium. Hiermee wordt dubbel werk voorkomen en hoeft een mutatie slechts ergens op één plaats worden doorgevoerd.

Alles in één systeem
Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor de technisch dienstverlener

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu! 
Online- en mobiele oplossingen in de cloud
Syntess Atrium heeft als integraal onderdeel van haar ERP software, online- en mobiele toepassingen. Zo hebben we voor de buitendienstmedewerkers een zeer geavanceerde webapplicatie voor werkbonnen, een relatieapp voor op de smartphone, urenregistratie, een klantportal voor opdrachtgevers en een applicatie voor op uw website waarbij klanten zelf een afspraak kunnen plannen. Al deze applicaties worden door Syntess Software ontwikkeld, verkocht en ondersteund waarbij u hetzelfde aanspreekpunt heeft als uw overige ERP software.

Praktijkgerichte aansluiting op uw branche

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers. 
Praktijkgerichte ERP afgestemd op uw vakmensen
Vakmensen kennen een vak. Dat is voor velen verschillend. Vakmensen worden aangestuurd, meestal via een werkbonnensysteem. Onze werkbonnen werken via webtechnologie en maken naadloos onderdeel uit van het pakket. Ook hier kunnen relaties en artikelen gebruikt worden van de centrale bedrijfsgegevens en is de wijze van schermopbouw begrijpelijk voor vakmensen of monteurs. Alle relevante informatie komt automatisch uit het proces terug richting facturering en historie. De administratie wordt ontlast, er wordt niets overgetypt en de facturering kan dezelfde dag de deur uit. Vakmensen en monteurs werken met plezier met onze software, van jong tot oud! 
Syntess Software | Praktijkgerichte ERP afgestemd op uw vakmensen
Ontwikkeld volgens een eigen protocol UPI
Syntess Atrium is ontwikkeld volgens een eigen protocol UPI (Uniform Process Integration). Concreet betekent dit dat (bijna) alle werkprocessen van uw bedrijf samenkomen in één softwarepakket. Het pakket onderscheidt zich in de manier hoe diverse functionaliteiten zijn geïntegreerd en hoe deze in het gebruik op een uniforme manier werken. Dus werken vanuit één programma: Syntess Atrium!  
Syntess Software | ERP ontwikkeld volgens protocol UPI
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.