Werken bij een betrouwbare en innovatieve organisatie

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf met fijne werksfeer en collega's. 170 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen. We hebben vestigingen in Zierikzee en Gorinchem. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt. 
Groei jij met ons mee?

Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Wil jij je verder specialiseren in je vakgebied of jezelf verder ontwikkelen in een groeiende organisatie? Ons bedrijf kent veel verschillende disciplines. Van ontwikkelaar tot consultant, van accountmanager tot supportmedewerker. Buiten de diversiteit aan functies, zorgt dit voor een mooie mix aan karakters.

Ben jij een software developer?

De afdeling Productontwikkeling bestaat uit ruim 40 medewerkers in diverse disciplines, softwareontwikkeling, interaction design, front-end, back-end en business logica. Maar ook testers, product owners en collega’s die documentatie schrijven. Meer weten over jouw toekomst als developer bij Syntess Software in Zierikzee?

Software ontwikkelen in Zeeland
Stage bij Syntess Software
Aanstormend talent gezocht!
Wij bieden ook studenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen in de vorm van een stage of afstudeeropdracht. Zo nu en dan hebben wij een opdracht geformuleerd, maar wij staan altijd open voor eigen initiatieven en creativiteit. Het is jouw stage en daarom willen wij elke stage samen vormgeven. Als student bij Syntess Software krijg je begeleiding op maat, een royale stagevergoeding en een kijkje in de complete Syntess organisatie. Alle Syntess medewerkers staan er voor open om jou verder te helpen met welke vraag dan ook, zodat jij je opleiding en je stage tot een succes kan maken. 

Syntess Software, het grootste softwarebedrijf van Zeeland!

Syntess Atrium is ons product en daar zijn we trots op. Van desktop software tot de werkbon in de Cloud; we bedenken en ontwikkelen alles zelf. Het continu verbeteren van deze software en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit is dan ook onze "core business". Maar zonder sales, consultants, stafmedewerkers en onze stemmen op de helpdesk zijn wij er nog niet. Ons "missionstatement" is met elkaar te streven om de hoogste mate van klanttevredenheid te bereiken. Want de klant staat bij ons altijd centraal. 
Wat maakt ons bijzonder als werkgever?

Bij een persoonlijk en dynamisch bedrijf horen goede arbeidsvoorwaarden en afspraken. Wij bieden dan ook:

  • Een goede interne opleiding en mogelijkheden om extern opleidingen en training te volgen om te blijven groeien.
  • Bij ons kan je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Teamspirit en collega’s waarvan jij kan leren en die graag van jou leren.
  • Een fijne werkomgeving met een goede sfeer en collegialiteit.
  • Een goed salaris dat past bij je ervaring.
  • Pensioenregeling en winstuitkering. 
  • 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
Waarom Syntess Software?
Werken bij Syntess Software
Wat doen we met jouw gegevens? Bij Syntess Software streven we naar transparantie en zorgvuldigheid in het omgaan met persoonsgegevens. Als je solliciteert via onze website, worden je gegevens gedurende één maand bewaard na het afronden van de sollicitatieprocedure. Deze termijn stelt ons in staat om de procedure correct af te ronden en eventuele vervolgstappen te ondernemen. Na deze termijn worden je gegevens verwijderd. Je privacy is belangrijk voor ons, en we nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig worden behandeld.
Werken bij Syntess Software
Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf met fijne werksfeer en collega's.
Meer info over werken bij...

Wil je meer informatie over een vacature? Of denk jij het nieuwe talent van Syntess Software te zijn? Wat je vraag ook is, onze afdeling HR staat je graag te woord. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 088-4080400 , via LinkedIn of via het onderstaande e-mailadres.

hr@syntess.nl