Praktijkgerichte ERP software, afgestemd op uw vakmensen

Syntess Atrium is ERP-software specifiek voor de werkprocessen van de technisch dienstverlener. De meeste ERP-software is ontwikkeld vanuit een financiële kern, met koppelingen voor de dagelijkse werkprocessen. Maar niet iedereen kan denken in journaalposten. Wij draaiden dit om. Syntess Atrium gaat uit van de dagelijkse praktijk van de medewerkers op de werkvloer. In onze software spreken we hun taal. En wat zij uitvoeren wordt automatisch vertaald naar een financiële administratie waar zelfs de strengste accountant tevreden mee is.
Praktijkgerichte software vraagt om kennis van de markt
Het ontwikkelen van praktijkgerichte software vraagt om kennis van de markt. Om op de hoogte te blijven van innovaties en aansluiting te houden bij de dagelijkse praktijk, werken wij samen met andere partijen. We combineren kennis en ervaringen vanuit onze klantenkring, deskundigheid van anderen op hun specifieke vakgebied en eigen expertise. Het is de basis voor de kwaliteit van Syntess Atrium. 
Syntess Software | Praktijkgerichte software vraagt om kennis van de markt
Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing ontwikkeld vanuit de praktijk
Optimale afstemming tussen u en de leverancier

In alle ontwikkelingen waar materiaal- of artikelinformatie een rol speelt, hebben we optimale communicatie onderhouden met onze toeleveranciers. Syntess Atrium voldoet aan alle standaarden die op dit gebied gelden.

Meer over onze leveranciers
Syntess Software | Webservices om uw artikelbestanden en condities up-to-date te houden!
Uniforme artikelclassificatie en communicatiestandaards

Syntess Software conformeert zich aan de artikelclassificatie volgens ETIM en sluit nauw aan op de communicatiestandaarden als XML (UBL), ICM, ICB, ICF en anderen. Producten aangeboden via 2BA, Artikelbeheer.nl en S@les in de bouw worden volledig ondersteund door Syntess Atrium. 

Meer over onze branchestandaards
Syntess Software | samenwerking met partners

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Volledige integratie in één ERP systeem
Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Wij zijn zelf ooit ontstaan vanuit een installatiebedrijf en kennen uw werkprocessen als geen ander. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie. 
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.