ERP- en mobiele software voor Nautische bedrijven

De Nautische sector houdt zich bezig met projectmatig werk afgewisseld met service en onderhoud aan vaartuigen. Zeker de bouw van jachten is een specialiteit met zeer veelzijdige werkzaamheden. Syntess Atrium is afgestemd op de Nautische sector en biedt hiervoor praktijkgerichte oplossingen. 
ERP software voor de nautische branche
Praktijkgerichte oplossingen voor de Nautische sector

De Nautische sector heeft als doelgebied vaartuigen op het water. Alle disciplines komen hier samen. Casco bouw, installatie van machines en motoren, elektra, koeltechniek, beveiliging, sanitair en cv, houtbouw etc. Syntess Atrium biedt binnen één softwarepakket een oplossing voor al deze specialistische werkzaamheden. Een bijzonderheid is dat werknemers dagelijks op meerdere projecten door elkaar werkzaam zijn.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.
Alle bedrijfsprocessen van de marinetechniek komen samen

Alle disciplines in één pakket

Het lijkt misschien onmogelijk maar Syntess Atrium biedt alles voor uw bedrijf in één pakket. Alle software voor binnen- en buitendienst is ontwikkeld door onze eigen organisatie. Onze producten worden niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte vanuit een boekhouder, maar vanuit de praktijk van iedere dag, vanuit iedere discipline, vanuit ieder vakgebied. Dat maakt ons uniek!

Meer informatie

Totaaloverzicht van projecten en servicewerkzaamheden

Een ijzersterke combinatie van projecten en service. Syntess Atrium heeft twee aparte disciplines, projecten en service- en onderhoud, tot één geheel gesmeed. Hierbij is de afhandeling van een project niet anders dan van een servicecontract. Een servicecontract is in onze optiek een periodiek project. Deze visie heeft geleid tot een ijzersterke formule, de fundatie onder Syntess Atrium.

Meer informatie
Projecten en service & onderhoud voor marine technici

 

Mede dankzij de module stalling sluit Syntess Atrium nauw aan bij de werkzaamheden van de marinetechniek

 

Speciale module voor stallingsbedrijven

U kunt een hogere omzet realiseren door pro-actief in te spelen op zaken als onderhoud en stalling. De commerciële module van Syntess Atrium stelt u in staat op de juiste momenten klantinformatie persoonlijk aan te reiken. U kunt in augustus bijvoorbeeld uw klanten mailen voor een winterstalling met de bijbehorende kosten volledig afgestemd op het schip in kwestie. Een handtekening klant volstaat. De afmetingen en kenmerken van het schip liggen immers vast. Ook de mogelijkheid voor ‘knippen en scheren’ kunt u aanbieden, evenals werkzaamheden als ’winterklaar maken’ etc. En dit alles afgestemd op het vaartuig van de eigenaar.

Meer informatie

Administratieve afhandeling en urenregistratie via de cloud

Uw medewerkers kunnen via een tablet gebruikmaken van onze Web-Werkbon. Zij krijgen dan automatisch fotomateriaal en historische informatie over het vaartuig gepresenteerd. Bij de uitvoering van een onderhoudsbeurt of storing kunnen, naast uren en materiaal, ook foto’s worden bijgevoegd van het interieur en de techniek. Deze kunnen weer direct meegezonden worden met de werkbon naar de kantoorapplicatie. Zo bouwt Syntess Atrium een database op voor toekomstig gebruik. Onderhoudsplanning vindt plaats in een tijdlijn met checklisten die digitaal kunnen worden ingevuld. Voor een klein vaartuig is wellicht één keer per jaar voldoende, voor andere grotere schepen dienen er werkzaamheden uitgevoerd te worden op verschillende momenten. Met behulp van Web-Uren kan ook de urenregistratie via de cloud afgehandeld worden.

Meer informatie
Urenregistratie via de cloud
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.