Image
Deel deze
pagina

Stap 1 | Syntess Software Accountmanagement

Uw contactpersoon altijd dichtbij

Wanneer u gaat werken met onze software, krijgt u een vast aanspreekpunt: een accountmanager. Deze relatiebeheerder heeft een eigen regio, dus er is altijd een aanspreekpunt bij u in de buurt. Uiteraard beschikt uw accountmanager over de benodigde kennis van uw branche en onze softwareproducten. Zo kan hij u altijd informeren over de nieuwste functionaliteit en verzorgt hij demonstraties van producten waar u interesse voor toont.

Het onderhoudsgesprek | Maximaal rendement uit Syntess SoftwareMinimaal één keer per jaar wordt u benaderd voor het maken van een afspraak. Doelstelling van het bezoek is het maximale rendement te behalen uit onze software. Een evaluatiemoment waarin vragen naar voren komen als: Voldoet onze software nog aan uw behoefte? Maken uw medewerkers optimaal gebruik van de software-mogelijkheden? Wat is het gebruikersniveau op dit moment?
Onze aanpakOm u optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Syntess Software de kennismaking met, en de implementatie van haar softwareproducten strak georganiseerd. Van eerste contact tot nazorg. Ons doel is dat u zich volledig kunt richten op uw werk, terwijl uw automatiseringsvraagstukken worden omgebogen in een sterkere concurrentiepositie.
Altijd een persoonlijke presentatie

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software