Eén business softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen

Het lijkt misschien onmogelijk maar Syntess Atrium biedt alles voor uw bedrijf in één pakket. Alle software voor binnen- en buitendienst is ontwikkeld door onze eigen organisatie. Onze producten worden niet primair ontwikkeld vanuit de gedachte vanuit een boekhouder, maar vanuit de praktijk van de dag, vanuit iedere discipline, vanuit ieder vakgebied. Dat maakt ons uniek!

Eén ERP softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en service moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Één pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Één database die alles beheert en kan rapporteren. Standaardsoftware dat voelt als maatwerk. Één aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen. Hieronder kunt u de basisprocessen nader bekijken.  
Alle bedrijfsprocessen en bijbehorende software gecombineerd

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
CRM software voor service en onderhoud

Praktijkgerichte stamgegevens die in alle disciplines van het pakket worden gebruikt

Of het nu gaat om relaties, installaties, artikelen, verkoopcondities, checklisten of één van de vele andere stamgegevens, alle data zitten als een raamwerk met elkaar verweven in alle modules van Syntess Atrium. Bovendien communiceert Syntess Atrium voor uw artikelbeheer via internet met ruim 400 groothandelaren en fabrikanten en leest het artikelgegevens in met de door u afgesproken condities, onder andere via Artikelbeheer.nl en 2BA.

Meer informatie
Projecten en calculatie binnen de ERP software Syntess Atrium

Service is in onze benadering een periodiek project

In de projectenlijst van Syntess Atrium zijn service en projecten gezamenlijk opgenomen, waardoor u de hele administratieve en logistieke afhandeling op dezelfde wijze kunt uitvoeren. Zo kunt u o.a. eenvoudig tot een kostprijs voor periodiek onderhoud komen, door die basisgegevens uit de originele projectencalculatie te gebruiken en deze met een onderhoudstarief per periode/beurt te berekenen.

Meer informatie

Ingevoerde en geïmporteerde data keren terug in al uw voorbereidingsprocessen

Na de opdracht van een project of de uitvoering van een onderhoudscontract, komt de werkvoorbereider in actie. Ook hierbij wordt dubbele invoer voorkomen, want Syntess Atrium gebruikt bij werkvoorbereiding de originele calculatie of begroting voor het reserveren of (elektronisch) bestellen van materiaal. En aan de hand van de capaciteitsplanning worden uw monteurs ingepland en via een digitale werkbon aangestuurd, om betreffende taken uit te voeren.

Meer informatie
Werkvoorbereiding en logistiek binnen de ERP software Syntess Atrium

De basis voor optimale digitale serviceverlening en een efficiënte samenwerking

Bij service en onderhoud komt veel kijken: CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoudprognoses (MJOP), calculatie, offertebeheer, planning, inkoopfacturering, financiële administratie etc. Door de samensmelting van deze processen en de geautomatiseerde data-uitwisseling met onze cloud-applicaties, beschikt u met Syntess Atrium over de ideale basis voor een optimale digitale serviceverlening en efficiëntere samenwerkingsprocessen met uw klanten en buitendienst.

Meer informatie

De ultieme digitale samenwerking tussen uw kantoormedewerkers, monteurs en klanten

De tijd van informatievoorziening op papier is wat Syntess Software betreft voorbij. Via Internetplannen kunt u samen met de klant, online een datum en tijd afspreken voor bijvoorbeeld periodiek onderhoud. En als antwoord op de toenemende servicevraag bieden wij uw opdrachtgevers met ons online Klantportal dagelijks inzicht in de activiteiten die zijn ondernomen aan hun objecten en installaties, de verstuurde correspondentie en de verwerkte werkbonnen. En ook uw monteurs automatiseren we met onze cloudproducten: Web-Werkbon, Web-Uren, Web-Bestellen en Web-Acties.

Meer informatie

De praktijk automatisch vertaald naar uw financiële administratie

Syntess Atrium is ontwikkeld vanuit de praktijk van uw onderneming. In onze software spreken we de taal van uw medewerkers. Wat zij vanuit de werkvloer invoeren, wordt automatisch vertaald naar een complete financiële administratie, zowel intra- als extracomptabel. En de Rapportgenerator en het Dashboard geven u centraal inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen.

Meer informatie
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.