Image
Deel deze
pagina

Krachtige automatisering voor uw buitendienstmedewerkers

Monteurs en vaklieden vormen een steeds belangrijker onderdeel binnen uw bedrijf!

In de jaren 80 werd de pc door o.a. IBM op de markt gebracht. De boekhouder had er als eerste een. In de negentiger jaren ontstonden netwerken. Ook iedere medewerker kreeg een pc op zijn bureau. Vanaf het nieuwe millennium zien we dat voorzichtig aan de laatste niet-geautomatiseerde groep wordt uitgerust met software, namelijk de monteurs en vaklieden uit de buitendienst. Nu heden ten dage zien we dat ondernemers beginnen in te zien dat buitendienstautomatisering erg veel voordelen met zich meebrengt. Maar ook grotere opdrachtgevers stellen inmiddels eisen aan het werken met digitale werkbonnen en de rapportagemogelijkheden via internet.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software