ERP- en mobiele software voor het Sanitair bedrijf

De sanitair installateur, perfectie in stijlvolle ruimtes!

De Sanitair installateur is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met badkamers, toiletten, tegelwerk en uiteraard disciplines als leidingwerk en stucwerk in renovaties of nieuwbouwprojecten. Kenmerkend voor de sanitair installateur is dat het verkoopproces meestal plaatsvindt in een showroom, waarbij de wensen van de klant ter plekke worden besproken of zelf uitgetekend in een CAD-omgeving. 
Syntess Software | Het verkoopproces
Het verkoopproces
Een belangrijk onderdeel in Syntess Atrium neemt het verkoopproces in. Doordat de showroom een plaats is waar de consument zijn wensen kenbaar kan maken, is het zaak deze te kunnen inboeken in een calculatie-/showroomprogramma. Hier kan gewerkt worden met artikelen of samengestelde artikelen, afkomstig van toeleveranciers als groothandelaren en fabrikanten. Met Webselectie artikelen kunnen artikelen en zelfs recepten van de website van de betreffende fabrikant worden overgenomen in de showroom calculatiemodule. Daar kan naar keuze een berekeningsmethode worden gebruikt als netto plus toeslag, bruto minus korting etc. Deze calculatie kan met een kleine handeling worden omgezet tot een klantvriendelijke offerte. 
Syntess Software | Opdracht en uitvoering
Opdracht en uitvoering
Na het verkoopproces is het van belang om het project te plannen en het materiaal tijdig voorradig te hebben. Ook de gemaakte afspraken betreffende de facturering worden via Syntess Atrium bijgehouden. De in opdracht gekomen offerte (calculatie) vormt de basis voor de werkvoorbereiding. Materialen worden uitgetrokken, recepten worden ontleed tot losse artikelen. Artikelen kunnen worden gereserveerd uit de magazijnvoorraad of kunnen worden besteld bij de voorkeurleverancier. Deze stappen worden genomen zonder hernieuwde invoer van artikelgegevens. Optimaal rendement is gewaarborgd. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.
 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.