Geavanceerde software voor Jachtwerven

Jachtwerven hebben de meest uiteenlopende werkzaamheden!

Jachtwerven behoren in de bouwkolom misschien wel tot de meest complexe bedrijven. Dit heeft te maken met het feit dat het staal/aluminium constructeurs zijn, aannemers, timmerlieden, installateurs van elektrotechniek tot en met sanitair, schilders, lassers, motoren- en aandrijvingsspecialisten, vormgevers etc. Syntess Atrium biedt ruimte en oplossingen voor al deze disciplines binnen de service- en projectenadministratie tot en met oplossingen voor grotere stallingsbedrijven.

Bedrijfssoftware voor de marinetechniek
Urenregistratie
Casco's worden gebouwd in een loods, hetzij bij een derde partij hetzij in eigen beheer. Over het algemeen worden er meerdere jachten gebouwd op hetzelfde moment. Werknemers werken daarbij niet altijd op één schip tegelijkertijd, maar wisselen soms werkzaamheden af op verschillende vaartuigen. Bedrijven die deze gewerkte uren willen terugzien per vaartuig en per discipline kunnen hun monteurs uitrusten met onze urenapplicatie op een mobiel device. Door dit mobiel op deze wijze uit te voeren, ontstaat achteraf nog een helder beeld van wie welke uren waaraan heeft besteed.
Logistiek
Logistiek op een jachtwerf is bijzonder belangrijk. Veel zaken worden besteld op wens van de klant en kunnen pas worden geïnstalleerd wanneer andere onderdelen bevestigd zijn. Dat vereist een duidelijke volgorde m.b.t. zaken die besteld moeten worden of gereserveerd. Ook personeelsplanning hoort hierbij. Immers, iedere medewerker heeft zijn eigen specialistische vakgebied. Syntess Atrium helpt u om het logistieke proces vanaf opdracht goed in kaart te brengen en uit te voeren. De originele calculatie vormt hierbij het uitgangspunt. Gemaakte kosten worden afgezet tegen de verwachte kosten. Op deze manier krijgt u ook een gedetailleerd inzicht welke inschattingen moeten worden bijgesteld naar de toekomst toe.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers. 
De fundering van Syntess Atrium

De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.

 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.