Partners van Syntess Software

Samenwerking voor een optimale kwaliteit van onze software

Het ontwikkelen van branchegerichte software vraagt kennis van de markt. Om op de hoogte te blijven van innovaties en aansluiting te houden bij de dagelijkse praktijk, werken wij samen met andere partijen. We combineren kennis en ervaringen vanuit onze klantenkring, deskundigheid van anderen op hun specifieke vakgebied en eigen expertise. Het is de basis voor de kwaliteit van Syntess Atrium.
 

Partner worden van Syntess

Mocht u een bepaalde waarde te bieden hebben die een meerwaarde biedt op onze eigen protocollen en ontwikkelingen, dan staan we graag open voor een gesprek. Het gaat hierbij echter niet om producten die concurreren met het eigen softwareaanbod van Syntess Software. 
Logo ValidSign
ValidSign
Om de digitale handtekening in Syntess Atrium te realiseren, werken we samen met ValidSign. Dit bedrijf van Nederlandse bodem heeft met hun ValidSign-platform een solide en veilige oplossing neergezet op het gebied van digitale handtekeningen en eSigninatures. Naast hun eigen “kant-en-klare” platform, bieden zij zogenoemde connectoren aan met diverse softwarepakketten. De connector zorgt ervoor dat bedrijven ook vanuit hun eigen applicatie, zoals Exact of AFAS of Salesforce, documenten digitaal kunnen ondertekenen.
Syntess Software maakt gebruik van 2BA
2BA
Dé neutrale Datapool van handels- en productgegevens in de installatiebranche. Producenten, importeurs, groothandels, maar ook installateurs kunnen terecht bij 2BA om informatie met de centrale database uit te wisselen. Deze uitwisseling gebeurt via uniforme bestanden die in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van ETIM Nederland, GS1 en S@les in de bouw. Daarnaast is hun database ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé standaard in artikelclassificatie binnen de installatiesector. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen en toepassen van branchestandaards en ondersteunen deze ook in onze software.
Bizcuit - koppeling met Syntess Atrium
Bizcuit
Bizcuit is een relatief jonge speler op de Fintech-markt (Financial Technology) en biedt een open platform dat koppelt met veelgebruikte ERP-systemen, boekhoudpakketten, en met alle banken. Aansluitend bij deze koppeling hebben zij een app ontwikkeld waarmee ondernemers mobiel kunnen bankieren, facturen en bonnen ontvangen, factureren en direct betalen. Om de financiële administratie nog meer te ondersteunen hebben wij een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Met deze koppeling worden bankafschriften frequent opgehaald en ingelezen in Syntess Atrium, waarbij een automatische koppeling met openstaande facturen plaatsvindt.
NLdigital
NLdigital
Als softwareontwikkelaar willen we betrokken blijven bij de Nederlandse ICT-sector. Door ons aan te sluiten bij NLdigital, de branchevereniging van de ICT-sector, dragen we bij aan het ondernemingsklimaat voor ICT-bedrijven en de Nederlandse digitale economie. NLdigital heeft ongeveer 600 leden die actief zijn in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. Het grote kennisnetwerk van NLdigital houdt ons op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en wetgeving binnen de ICT-sector én zo dragen we ons steentje bij aan de verbetering hiervan.
Artikelbeheer.nl
Op Artikelbeheer.nl vindt u als installateur, calculator of modelleur miljoenen artikelen van producenten en groothandelaren uit de bouw- en installatiebranche. Verzamel en selecteer snel de juiste producten met actuele productinformatie en importeer deze automatisch in Syntess Atrium. Prijzen zijn altijd up-to-date en berekend volgens uw eigen inkoopcondities.
ISRES - Datarotonde
ISRES - Datarotonde
ISRES is de integratie-specialist van de Nederlandse vastgoedsector op het gebied van business en ict. Syntess Atrium is gekoppeld met het integratieplatform Datarotonde van ISRES, waarbij werkbonberichten op basis van de SALES Ketenstandaard worden uitgewisseld. Het doel van deze koppeling is om de werkbonnen vanaf bijvoorbeeld een woningcorporatie, VvE beheerder, hoofdaannemer of andere vastgoedbeheerder geautomatiseerd in Syntess Atrium te krijgen, waarna de door de woningcorporatie gewenste statuswijzigingen van de werkbon en de factuur vanuit Syntess Atrium worden teruggestuurd.
Syntess Software werkt met de branchestandaards van DICO Standaard (DICO Digital Standard)
De DICO Standaard (DICO Digital Standard)
Streeft naar verbetering en vereenvoudiging van de communicatie tussen partijen actief in de bouw- en installatiesector door standaardisatie van digitaal berichtenverkeer. Hierbij wordt nauw samengewerkt met ETIM en GS1 Nederland. DICO beheert de gebruiksregels en berichtenstandaards, waaraan onze software en die van de afnemers/leveranciers moet voldoen. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen en toepassen van branchestandaards en ondersteunen deze ook in onze software. Daarom zijn wij deelnemer van de DICO Digital Standard.
Syntess Software is aangesloten bij GS1 Nederland
GS1 Nederland
Werkt wereldwijd en ontwikkelt internationale uniforme standaarden voor identificatie, vastleggen en delen van gegevens. GS1 Nederland werkt samen met partijen uit de installatie- en bouwsector om rendementsverbeteringen te realiseren, onder andere door middel van barcodering en de elektronische berichtenstandaard. Om die reden zijn wij lid van GS1 Nederland.
Syntess Software, partner van UNETO-VNI
Techniek Nederland (UNETO-VNI)
De ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Techniek Nederland streeft naar een vitale marktpositie en een optimaal economisch en financieel handelsklimaat voor de leden: ondernemers in de installatiebranche en in de elektrotechnische detailhandel. Syntess Software hecht veel waarde aan deze slagvaardige brancheorganisatie omdat zij als voorwaarde worden gezien voor de coördinatie van de informatietechnologische ontwikkelingen.
Trimble gebouwmodellen van Trimble koppeling met de Syntess calculatiemodule
Trimble MEP
Trimble (voorheen Stabiplan) helpt haar klanten beter(e) technische installaties te realiseren dankzij Stabicad: innovatieve ontwerpsoftware voor de installatiebranche en technisch huisvestingsbeheer. Trimble en Syntess Software bieden de installatiebranche een unieke totaaloplossing. Door het koppelen van Stabicad gebouwmodellen aan de Syntess calculatiemodule komen de voor- en nacalculatie sneller en nauwkeuriger tot stand. Zo haalt u nog meer rendement uit uw installatieontwerpen. Gemeenschappelijke gegevens, zoals gegevens van opdrachtgevers, projecten en artikelen hoeft u maar één keer in te voeren.
Z factuur biedt mogelijkheden zoals betalingen via iDEAL, gestandaardiseerde formaten en het elektronisch inlezen van inkoopfacturen in Syntess Atrium.
UnifiedPost (voorheen ZET solutions B.V.)
UnifiedPost B.V. heeft zich ontwikkeld tot een trusted party en solution provider op het gebied van internetdiensten. Meest bekend is de dienstverlening op het gebied van eHerkenning (Z login) en diensten op het gebied van eFacturatie (Z factuur). Onze samenwerking heeft betrekking op uitwisseling van facturen (zowel verkoop als inkoop) met het platform 'Z factuur'. Z factuur biedt mogelijkheden zoals betalingen via iDEAL, gestandaardiseerde formaten en het elektronisch inlezen van inkoopfacturen in Syntess Atrium. 
Syntess Software is UBL Ready
UBL-Ready
UBL staat voor Universal Business Language en wordt in Nederland op steeds groter wordende schaal toegepast voor het uitwisselen van elektronische facturen. Syntess Software heeft deelgenomen aan de UBL Ketentest en deze succesvol doorlopen. Vandaar dat wij het UBL-ready logo mogen voeren. Dit geeft aan dat u vanuit Syntess probleemloos UBL-facturen kunt aanmaken als uw afnemers daar om vragen en ook UBL-facturen van uw toeleveranciers kunt inlezen.
ETIM Nederland
Een samenwerkingsverband tussen fabrikanten, importeurs, agenten en de belangenorganisaties van groothandels, de installatiesector en aanverwante technische sectoren. Kerntaak van ETIM is het ontwikkelen en beheren van de ETIM classificatie standaard om technische producten (internationaal) eenduidig in te delen in klassen en per klasse de belangrijkste technische kenmerken vast te leggen. Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen en toepassen van branchestandaards en ondersteunen deze ook in onze software. Standaardisatie leidt immers tot faalkostenreductie en aanzienlijke besparingen in de keten van fabrikant tot installateur/aannemer. Daarom zijn wij deelnemer van ETIM Nederland.
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.