Software voor Beveiligingsbedrijven

Specifieke software voor BORG/VEB gecertificeerde bedrijven

De beveiligingsbranche is bijzonder gecompliceerd. Niet alleen qua installaties en programmering, maar zeker ook wanneer het gaat om privacy van gegevens. Het beveiligingsbedrijf heeft te maken met materie waar andere segmenten niet mee geconfronteerd worden. Kenmerk van de beveiligingsbranche is dat een grote hoeveelheid klantgebonden informatie moet worden bewaard, die bovendien weer snel toegankelijk moet zijn. Een en ander is opgezet conform de NCP regeling (BORG) 1.1. Met de module BORG/VEB komt Syntess Atrium tegemoet aan de specifieke informatiebehoeften van installateurs van beveiligingsinstallaties. 
Syntess Software | De meldkamer
Meldkamer
De meldkamer is een belangrijke instantie die onderdeel uitmaakt van de beveiligingsketen. De beveiligingsinstallateur installeert en levert goed werkend op, de meldkamer krijgt meldingen binnen betreffende deze installaties. De meldkamer is op de hoogte van de aanwezige installaties doordat Syntess Atrium webservices biedt. Dit voorkomt dat de meldkamer papieren rapportages zelf dient over te nemen in de aldaar aanwezige software. De integratie van meldkamer en installatiebedrijf betekent voor de klant een betrouwbaar aanspreekpunt, al zijn het vaak twee gescheiden organisaties. 
Syntess Software | Verbeterde Risicoklassenindeling
Verbeterde Risicoklassenindeling
De Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) is een instrument om het inbraakrisico van een bedrijfspand of woning te bepalen en vast te stellen welke combinatie van beveiligingsmaatregelen het meest geschikt is voor inbraakpreventie. De VRKI wordt onder meer gebruikt door verzekeraars en beveiligingsbedrijven. Als beveiligingsmaatregelen volgens de VRKI zijn uitgevoerd, kan een BORG/VEB Beveiligingsbedrijf een BORG/VEB Beveiligingscertificaat verstrekken. Opdrachtgevers kunnen hiermee aantonen dat er geschikte beveiliging is aangebracht. Verzekeraars kunnen de beschikking over een BORG/VEB Beveiligingscertificaat meenemen bij de bepaling van de verzekeringspremie. Met Syntess Atrium beschikt u over een krachtig pakket om hieraan te kunnen voldoen. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.
 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.