Software voor Elektrotechnische bedrijven

Geavanceerde bedrijven hebben geavanceerde software nodig!

Het Elektrotechnische bedrijf houdt zich bezig met een apart vakgebied. In de praktijk heeft men te maken met tal van richtlijnen waaraan men moet voldoen. In tegenstelling tot het ophangen van een complete installatie is het elektrotechnische bedrijf bedreven in het creëren en tot stand brengen van complete systemen. Veel systemen worden op de tekentafel bedacht en in de praktijk gerealiseerd. 
Syntess Software | Domotica
Domotica
Steeds meer Elektrotechnische installatiebedrijven houden zich bezig met domotica toepassingen. Deze installaties zijn complex en hebben interactie met de buitenwereld. Het goed kunnen registreren van deze installaties is van belang om toekomstige service bij mogelijke storingen te kunnen bieden. Syntess Atrium biedt oplossingen om snel en efficient te calculeren en dit te vertalen in een klantvriendelijke offerte. Na opdracht kan op deze installaties service en onderhoud worden verleend doordat projecten en service met elkaar geïntegreerd zijn binnen Syntess Atrium. 
Syntess Software | Calculatie
Calculatie
Elektrotechnische bedrijven hebben handvatten nodig om snel en efficiënt te kunnen calculeren. Syntess Atrium biedt een calculatiemodule waarmee dit mogelijk is, als onderdeel van een totaalpakket. Van 400 groothandels/fabrikanten zijn de artikelgegevens beschikbaar met klantgerelateerde condities. Er kan gewerkt worden met recepturen (samengestelde artikelen) en er kan gebruikgemaakt worden van o.a. de tijdnormen van Techniek Nederland. Er kan gewerkt worden met netto prijzen, verkoopprijzen, netto plus toeslag, bruto minus korting en met begrotingsstaarten. Calculaties kunnen na opdracht de basis vormen voor werkvoorbereiding, inkoop en planning. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.
 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.