Software voor CV en Loodgieterij

Afgestemde software op installatie en onderhoud!

Denken we aan loodgieters en cv-bedrijven, dan zijn er een paar opvallende zaken te noemen. Allereerst zijn het vakmensen die met grote gedrevenheid installaties onderhouden en installeren, gebruikmakend van steeds modernere materialen en materieel. Kenmerkend zijn de onderhoudsbedrijven voor het jaarlijkse onderhoud aan ketels. Hierbij is een nauwkeurige planning en uitvoering essentieel. 
Syntess Software | Service en onderhoud
Service en onderhoud
Bij ketelonderhoud komt een hoop kijken. Niet alleen techniek, maar zeker ook logistiek. Of het nu om woningcorporaties gaat of eigen klanten; het effectief plannen van monteurs, zeker bij particulieren, is een vak apart. Syntess Atrium biedt software om dit sterk te vereenvoudigen. Zo kunnen automatisch planningen worden gemaakt, bijvoorbeeld op postcode, waarbij de klant via een online planmodule op uw website zijn afspraak kan bijstellen. Voor grote bedrijven is o.a. een meerjaren onderhoudsprognose beschikbaar. Grotere installaties kunnen met checklisten worden afgehandeld. 
Syntess Software | De aansturing van monteurs
De aansturing van monteurs
Als kleinbedrijf is de uitvoering op papieren werkbonnen nog wel te doen, al heeft een kleinbedrijf zeker ook veel dubbel werk. Tegenwoordig worden monteurs uitgerust met een digitaal device zoals een iPad, met daarop een applicatie om aangestuurd te worden, verbruikt materiaal en uren te registreren en om de klant ter plekke te laten tekenen. Syntess Atrium biedt de webwerkbon als online tool voor uw buitendienst. Monteurs hoeven 's morgens niet meer naar de zaak, kunnen bij uitval van een klus snel online herpland worden en dragen er zorg voor dat uw administratie ontlast wordt. Bonnen hoeven niet meer overgetypt te worden, kunnen niet kwijtraken, komen direct terug in Syntess Atrium na het uitgevoerde werk en zijn direct facturabel. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

Syntess Atrium is ontwikkeld voor project- en servicegerichte bedrijven met monteurs of vaklieden in dienst. U merkt dit doordat er termen gebruikt worden uit de dagelijkse praktijk. Het pakket spreekt de taal van uw medewerkers.  
De fundering van Syntess Atrium
De fundering van Syntess Atrium ligt verankerd in de gekozen uitgangspunten. Projecten- en serviceadministratie moesten geïntegreerd werken. De dagelijkse praktijk staat centraal, de financiële verslaglegging is een logisch gevolg hiervan. Eén pakket met dezelfde werkwijze in alle onderdelen. Eén database die alles beheert en kan rapporteren. Standaard software dat voelt als maatwerk. Eén aanspreekpunt voor alles, geen dealernetwerk. Eigen webapplicaties voor tal van toepassingen.
 
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.