Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium Professional | ERP- en mobiele software voor middelgrote bedrijven

Een groots softwarepakket voor middelgrote bedrijven!

Syntess Atrium Professional is een professioneel softwarepakket zoals de naam al zegt. Afgestemd op middelgrote bedrijven tot ongeveer 100 werknemers. Het pakket is zeer sterk geïntegreerd en afgestemd op de praktijk van een onderneming. Een breed palet aan modules is beschikbaar en er kan altijd worden doorgegroeid naar Syntess Atrium Enterprise.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Syntess Software | We presenteren onze software altijd persoonlijk
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software