Syntess Atrium Enterprise

ERP- en mobiele software voor de grootste technisch dienstverleners

Grote bedrijven stellen hoge eisen. Niet alleen op het gebied van praktische werkzaamheden, maar zeker ook op het gebied van financiële administratie. Diepgaandere eisen aan functionaliteit worden gesteld voor iedere individuele medewerker. Syntess Atrium Enterprise biedt u hierbij tevens een praktijkgerichte softwareoplossing met een intracomptabele financiële administratie. Syntess Atrium Enterprise is de grootste editie naast Business en Professional. 
De voordelen van Syntess Atrium Enterprise
  • Praktijkgericht ERP pakket met tal van cloudapplicaties voor uw buitendienst
  • Praktijk vertaalt zich in intracomptabele financiële verslaglegging
  • Modulair uitbreidbare softwareproducten
  • Diepgaande rechten- en autorisatiestructuur
  • Intercompany boekingsmogelijkheden
  • Verkoop, implementatie, support en onderhoud door Syntess Software
Syntess Atrium Enterprise | ERP- en mobiele software voor grote technisch dienstverleners

Het Enterprise pakket met een intra-comptabele financiële administratie

Syntess Atrium Enterprise is het pakket voor ondernemingen die meer dan 100 medewerkers in dienst hebben. Het pakket kent een intra-comptabele financiële administratie waarbij hoofd- en subadministratie volledig geïntegreerd zijn. Praktijkgerichte software die speciaal is ontwikkeld en afgestemd op de dagelijkse praktijk van project- en servicegerichte ondernemingen. De dagelijkse praktijk vertaalt zich naar een financiële administratie waarmee zelfs de strengste accountants tevreden zijn.

Syntess Atrium Enterprise| Een volledig financieel pakket
Hoofd- en subadministratie volledig geïntegreerd
Syntess Atrium Enterprise biedt een eigen financiële administratie. Deze is intracomptabel dat betekent dat hoofd- en subadministratie volledig geïntegreerd zijn. Hierdoor worden uw onderhandenwerk en waarde voorraad gejournaliseerd naar het grootboek. Syntess Atrium Enterprise biedt fantastische tools zoals financiële dashboards en rapportagemogelijkheden door de integraal opgenomen rapportgenerator. 
Real-time inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen
Real-time inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen
Het pakket bevat een rapportgenerator die dwars door het gehele pakket rapporteert. Door de verregaande integratie zijn ook alle zaken rechtstreeks in een relatiedossier zichtbaar. In het relatiedossier staat de klant centraal en kunt u direct alle transacties zien vanuit de diverse pakketonderdelen, nu met de focus vanuit de klant! Met grafische dashboards ziet u helder de stand van zaken. De bedrijfseconomische stand van zaken kan desgewenst dagelijks tot in detail op het scherm worden bekeken.
Syntess Atrium Enterprise | Krachtige ERP met online- en mobiele oplossingen voor uw buitendienst
Online- en mobiele oplossingen voor uw buitendienst
Naast praktijkgerichte ERP software is Syntess Software specialist in oplossingen voor uw buitendienst. Zij worden aangestuurd vanuit het ERP gedeelte (werkbonnen en planning) waarna de informatie via de buitendienstmedewerker weer terugkomt in Syntess Atrium. Ook bieden we oplossingen voor onderwerpen als internetplannen door uw klant zelf, een urenregistratiemodule via het web, een klantportal en een app voor relatiebeheer.  

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Praktische koppelingen met ruim 400 leveranciers
Syntess Software onderhoudt ook haar relaties met informatie van groothandelaren en fabrikanten. Syntess Atrium communiceert met ruim 400 toeleveranciers waarbij artikelinformatie digitaal wordt ingelezen. Dit vindt soms plaats per download, soms op basis van webservices. Ook het elektronisch bestellen en deeplinken, rekening houdend met uw condities, worden dagelijks massaal gebruikt. Syntess Atrium sluit tevens aan met 2BA, artikelbeheer.nl en S@les in de bouw.  
Syntess Software | ERP gegevensuitwisseling met ruim 400 leveranciers
Eenmalige data invoer door uniforme integratie
Syntess Atrium heeft een standaard gedefinieerd met de naam UPI. Concreet betekent dit dat alle werkprocessen van uw bedrijf samenkomen in één softwarepakket. Het pakket onderscheidt zich in de manier waarop de diverse functionaliteiten zijn geïntegreerd en hoe deze in het gebruik op een uniforme manier werken. Daarnaast zijn er functionaliteiten ingebouwd die u doorgaans aantreft in aparte softwarepakketten. Denk hierbij aan pakketten als CRM, HRM, een rapportgenerator, tekstverwerking en mailingfaciliteiten, verkoopinformatie, dashboards en MJOP (Meerjaren onderhoudsplanning). U heeft dus geen andere deeloplossingen meer nodig en u voorkomt ingewikkelde niet-goed werkende softwarekoppelingen.  
Syntess Atrium | Eén pakket voor al uw medewerkers, met éénmalige invoer van gegevens
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.