Internetplannen | Online serviceafspraken maken

Samen met de klant flexibel service- en onderhoudsafspraken plannen

Door de vele mogelijkheden die het internet ons biedt, wordt het voor bedrijven steeds gemakkelijker om met hun klanten te communiceren. Storingsmeldingen komen zowel telefonisch als online binnen. Ook de onderhoudsdatum wordt steeds vaker online overeengekomen. Met onze module Internetplannen beschikt u over een eigen online omgeving, waar u samen met uw klant een datum en tijd voor de (onderhouds)afspraak vastlegt. De werkbonnen worden vervolgens automatisch ingepland bij uw vakmensen.
Minder faalkosten door controle over uw afspraken

Omdat u zelf de tijdvakken vanuit uw planning kunt bepalen, houdt u de controle over uw afspraken. Heeft de klant een wijziging of is een van uw buitendienstmedewerkers ziek? Dan doet u een nieuw planningsvoorstel. Wijzigingen worden direct in de planning verwerkt, waardoor u nooit meer voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk zorgt dit voor minder faalkosten in uw projecten.

  • Eenvoudig planningsafspraken beheren voor u en uw klanten 
  • Wijzigingen worden automatisch in uw planning verwerkt 
  • Meer grip op uw planning, minder faalkosten en administratieve lasten 
  • Gemakkelijk te beheren website-omgeving en af te stemmen op uw huisstijl
  • Geheel in uw eigen bedrijfswebsite te integreren

Maak uw online dienstverlening compleet met de Syntess Klantportal

Met de module Internetplannen bent u al goed op weg om uw planning en administratie te automatiseren, maar wat als uw opdrachtgevers meer willen dan online plannen?
Maak uw online dienstverlening compleet met de Syntess Klantportal

Als onderdeel van onze online tools, is Internetplannen te integreren in de Syntess Klantportal. Binnen deze internetomgeving kunnen opdrachtgevers op ieder moment de stand van zaken inzien: alle activiteiten die er aan hun installaties verricht zijn, een overzicht van alle facturen en correspondentie, maar ook daarbij behorende werkbonnen van uw vakmannen. Uiteindelijk is het gehele traject van online storingsmelding tot werkbon via de Klantportal te automatiseren.

Meer over het Klantportal
Hoe werkt het Internetplannen?

Het maken en beheren van onderhoudsafspraken is voor zowel u als uw klanten eenvoudig. Vanuit Syntess Atrium verstuurt u een e-mail met een planningsvoorstel. Via de link in deze mail kunnen klanten inloggen op een online omgeving, waar zij binnen de door u gedefinieerde tijdvakken de voorgestelde datum kunnen wijzigen of bevestigen. Nadat de afspraak bevestigd is, wordt deze ingepland bij
een hiervoor beschikbare buitendienstmedewerker.

Bekijk hier onze infographic
De onderhoudsbon wordt aangemaakt
De klant ontvangt een aankondiging van het onderhoud 
Afspraak bevestigen of verzetten
De afspraak of wijziging wordt verwerkt
De werkbon wordt in uitvoering gezet

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.