Web-Projecten | De online app voor installatieprojecten

Altijd en overal uw projectsoftware bij de hand

Als projectleider en projectmonteur is het belangrijk om altijd en overal de juiste projectinformatie bij de hand te hebben. De online app Web-Projecten maakt deze informatie op draagbare apparaten zoals tablets en mobiele telefoons inzichtelijk.
Altijd en overal controle over projecten

Met de Web-Projecten heeft u niet alleen een digitale hulp voor uw buitendienst in huis, maar ook een mooie tool om uw gehele organisatie efficiënter te laten werken. Deze online projectapp is een onderdeel van Syntess Atrium. Alle acties die invloed hebben op werkbonnen, projectplanning en financiële verwerking worden real-time gesynchroniseerd en verwerkt. Dat is pas teamwork.

 • Altijd en overal uw projectinformatie bij de hand
 • Voor projectmonteurs én projectmanagers
 • Boek direct uren op projecten
 • Sluit naadloos aan op de Syntess Atrium administratie

Voor projectmonteurs én projectleiders

de voordelen op een rijtje

Voor projectmonteurs

Altijd en overal beschikken over de projectinformatie van projecten waar u op ingepland staat. Weet waar u dagelijks moet zijn en wat er gepland staat. Aan het einde van de dag vult u gemakkelijk de uren op het project aan.

 • Altijd en overal uw projectinformatie en gegevens bij de hand
 • Bekijk met welke collega’s u aan projecten werkt
 • Voer direct gemaakte projecturen in
 • Zoek gemakkelijk projectlocaties op met de Google Maps koppeling
 • Bekijk en voeg foto’s en andere documenten aan projecten toe
 • Werkt op alle mobiele apparaten
Voor projectleidinggevenden

Met Web-Projecten heeft u relevante projectinformatie altijd bij de hand. Op kantoor en op locatie heeft u zicht op de projectdetails, planning en uren. Daarnaast beschikt u over documentatie en fotomateriaal van al uw projecten.

 • Al uw projecten op kantoor en mobiele apparaten inzichtelijk
 • Bekijk met welke collega’s en relaties u aan projecten werkt
 • Inzicht in geplande en gewerkte uren van projectmonteurs
 • Controleer eenvoudig de gewerkte uren
 • Bekijk en voeg foto's en andere documenten aan projecten toe
 • Werkt op al uw mobiele apparaten

Combinatie met andere processen

Automatiseer alle processen

De projectfunctionaliteiten van Syntess Atrium zijn onder andere gericht op projectleiders, projectmanagers, eerste monteurs, projectmonteurs en uitvoerders. Ze sluiten naadloos aan op alle andere functionaliteiten onze software. Dit bevordert een optimale samenwerking tussen verschillende afdelingen en onderdelen van uw bedrijf.
Web-Projecten en projectenplanning

Web-Projecten haalt project- en planningsinformatie real-time uit de projectenplanning. Zet planregels uit de projectenplanningen over naar de urenplanning voor projectmedewerkers. Projectleiders kunnen uren van medewerkers inzien en waar nodig bijwerken. De monteurs die op het project staan kunnen eigen uren gemakkelijk en snel bijwerken en op het project boeken.

Meer over projectenplanning
Web-Projecten en CRM

In het CRM staan de basisgegevens van al uw relaties en contacten. Geef deze contacten een specifieke rol binnen uw projecten en leg ze vast in projectnetwerken als contacten, leveranciers etc. Zo zijn rollen en communicatielijnen binnen projecten duidelijk en verloopt de communicatie een stuk sneller.

Meer over CRM

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper de 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienst automatisering.  
Syntess Software | De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst

 1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
 2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
 3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
 4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?
Download de whitepaper

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.