Syntess Atrium | Digitale werkbon en urenregistratie in de cloud

De onmisbare apps voor het automatiseren van uw buitendienst

Met een digitale werkbon zijn uw medewerkers in de buitendienst altijd verbonden met kantoor. Zo kunnen uw monteurs met onze Web-Werkbon snel en adequaat worden aangestuurd en kunnen ze met de aanvullende tool Web-Uren vanaf een mobiel device hun urenadministratie bijwerken. Zo hebben ze het juiste gereedschap in handen om niet alleen slimmer te werken, maar bovendien uw administratie te ontlasten.

Geen onnodig papierwerk meer met de digitale werkbon

Syntess Atrium stuurt uw buitendienstmedewerkers met de Web-Werkbon digitaal aan. Via een mobiel device ontvangt de medewerker een toegewezen werkbon. De planner ziet de voortgang van iedere werkbon en de buitendienstmedewerker kan direct gebruikte materialen registreren. Vervolgens staat de factuur eigenlijk al klaar, waardoor uw administratie enorm wordt ontlast door het niet te hoeven overtypen van gegevens.

Meer over de Web-Werkbon
Digitale werkbon app in de cloud
Urenregistratie via de cloud
Urenverantwoording via de cloud

Met behulp van onze cloudapplicatie Web-Uren kan de urenregistratie van uw medewerkers via de cloud bijgewerkt worden. De gereisde en gewerkte uren tijdens het gebruik van de Web-Werkbon worden al automatisch berekend. Het voordeel voor het overige personeel is dat iedereen op een voor hem geschikt moment en plaatsonafhankelijk zorgdraagt voor een sluitende urenadministratie. Niet alleen verrekenbare uren worden genoteerd, maar ook vakantie, verlof of afwezigheid door ziekte.

Meer over Web-Uren
Altijd en overal inzicht in uw acties en taken

Met Syntess Web-Acties heeft u uw digitale takenlijst altijd bij de hand. Bekijk uw lijst of maak (vervolg)acties voor u of uw collega’s aan en monitor de voortgang. De app staat in de Cloud, dus u heeft altijd en overal toegang tot de meest recente gegevens uit uw Syntess Atrium-administratie. Aanpassingen worden realtime op alle platformen en apparaten verwerkt. 

Meer over Web-Acties
Syntess Atrium Web-projecten
Altijd en overal uw projectsoftware bij de hand

Met de Web-Projecten heeft u niet alleen een digitale hulp voor uw buitendienst in huis, maar ook een mooie tool om uw gehele organisatie efficiënter te laten werken. Deze online projectapp is een onderdeel van Syntess Atrium. Alle acties die invloed hebben op werkbonnen, projectplanning en financiële verwerking worden real-time gesynchroniseerd en verwerkt. Dat is pas teamwork.

Meer over Web-Projecten

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper de 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienst automatisering.  
Syntess Software | De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst

  1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
  2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
  3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
  4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?
Download de whitepaper

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.  
Syntess Software | ondersteuning van A t/m Z, van advies t/m implementatie
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.