Volledige ontzorging met Syntess Atrium Cloud

Uw vertrouwde Syntess Atrium pakket in de cloud

Syntess Atrium Cloud is het cloudplatform van Syntess Software. Altijd en overal heeft u de beschikking over de functionaliteiten van uw Syntess Atrium editie. Alles draait op beveiligde cloud servers, zodat u altijd beschikt over de meest recente versie van onze ERP-software. U bent dus niet meer afhankelijk van een systeembeheerder of een derde partij die uw netwerkapparatuur en software beheert. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding!
Syntess Atrium Cloud op een rij
  • Geschikt voor kleine en middelgrote en grote installatiebedrijven
  • Altijd en overal werken met Syntess Atrium, ook vanuit huis
  • Geen investeringen in servers en netwerkapparatuur
  • Een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten
  • 24/7 helpdesk voor technische ondersteuning
  • Dagelijkse back-up van uw gegevens
  • Korte implementatietijd
  • Snel overstappen van kantoor naar de cloud

Een ERP-oplossing zonder zorgen

Altijd voorzien van de meest recente versie
Wij beheren de servers voor u. Nieuwe versies van Syntess Atrium Cloud worden direct geïnstalleerd, u merkt zelf niets van de updates en deze zijn voor alle gebruikers op alle apparaten beschikbaar.
Een veilig platform voor uw organisatie
Naast gebruiksgemak staat veiligheid voorop bij het gebruik van onze software. Syntess Atrium Cloud draait op een streng beveiligd platform van Microsoft Azure. Uw database en andere gegevens worden dagelijks in een back-up meengenomen, u bent dus verzekerd van een veilige gegevensopslag.
Korte implementatietijd
De software draait op onze eigen servers, we hoeven geen fysieke omgeving in te richten. Dit bespaart op implementatietijd en kosten. Nieuwe klanten stappen sneller in en huidige klanten stappen sneller over van kantoor naar de cloud.
Zorgeloos automatiseren voor een vast maandbedrag
Geen onverwachte kosten, u betaalt een vast bedrag per maand. Daarin zijn inbegrepen het gebruik van onze software, onderhoud, support en updates.

Wilt u weten of Syntess Atrium Cloud voor u geschikt is?

Wilt u weten of dit product voor uw bedrijf geschikt is? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

7 redenen om als installatiebedrijf met cloudsoftware te werken

Download de whitepaper

Wat doet cloudsoftware nu precies en belangrijker: wat kan het voor jouw installatiebedrijf betekenen? In deze whitepaper helpen we je bij de zoektocht naar bedrijfssoftware bij jouw bedrijf past. We zetten 7 punten voor je op een rijtje die in onze ogen dé redenen zijn om voor een cloudoplossing te gaan.

Download de whitepaper
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.