Mobiele- en online ERP oplossingen voor de buitendienst

Syntess Software is gespecialiseerd in het bieden van digitale oplossingen voor de buitendienst. Met name onze werkbonapp is een zeer belangrijk instrument om snel en adequaat uw servicemonteurs aan te sturen en dubbel werk op de administratie te voorkomen.
De ultieme digitale samenwerking tussen kantoor, buitendienst en klanten

De tijd van informatievoorziening op papier is wat Syntess Software betreft voorbij. Via Internetplannen kunt u samen met de klant, online een datum en tijd afspreken voor bijvoorbeeld periodiek onderhoud. En als antwoord op de toenemende servicevraag bieden wij uw opdrachtgevers met ons online Klantportal dagelijks inzicht in de activiteiten die zijn ondernomen aan hun objecten en installaties, de verstuurde correspondentie en de verwerkte werkbonnen. En ook uw monteurs automatiseren we met de Web-Werkbon, Web-Uren, web-bestellen en Web-Acties.

 • Optimale samenwerking tussen kantoor, monteurs en klanten
 • Geen werkbonnen meer kwijt of overtypen op uw administratie 
 • Snellere facturering en daardoor snellere betaling
 • Een efficiënte serviceverlening 
 • Imago-verhogend voor uw klanten 
 • Automatisch fotoarchief opbouwen van installaties bij de klant 
 • Online inzicht in de status van uw buitendienstmedewerkers 
 • Efficiëntere planning buitendienst
Mobiele- en online ERP oplossingen voor de buitendienst

Syntess Software | klantportal

Het Klantportal

Online en actueel overzicht voor uw klanten van de objecten en installaties, afspraken, correspondentie en verwerkte werkbonnen.

Meer over het Klantportal

Syntess Software | internetplannen

Internetplannen

Via Internetplannen samen met de klant een datum en tijd afspreken. Vervolgens worden de werkbonnen automatisch ingepland.

Meer over Internetplannen

Syntess Software | actie- en takenmanager

Online actie- en takenmanager

Met Syntess Web-Acties heeft u uw digitale takenlijst altijd bij de hand. Bekijk uw lijst of maak acties voor u of uw collega’s aan en monitor de voortgang.

Meer over Web-Acties

Syntess Software | digitale werkbon

De digitale werkbon

Met onze Web-Werkbon kunt u snel en adequaat uw servicemonteurs aan sturen en dubbel werk op de administratie voorkomen.

Meer over de Web-Werkbon

Syntess Software | online urenregistratie

Online urenregistratie

Syntess Atrium beschikt over de mogelijkheid om uw personeel vanaf een mobiel device de urenadministratie te laten bijwerken.

Meer over Web-Uren

Syntess Software | online bestellen

Mobiel bestellen

Web-bestellen biedt uw monteurs de mogelijkheid om vanuit hun mobiel device een bestelverzoek via de Web-Werkbon te plaatsen.

Meer over Web-Bestellen

Syntess Software | online bestellen

Web-projecten

De online app Web-Projecten maakt deze informatie op draagbare apparaten zoals tablets en mobiele telefoons inzichtelijk.

Meer over Web-Projecten

Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing

Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper de 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienst automatisering.  
Syntess Software | De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst

 1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
 2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
 3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
 4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?
Download de whitepaper

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers! 
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.