Planning software | Realtime inzicht en efficiënter plannen

Ervaar de planfunctionaliteiten van het Syntess Atrium Planscherm

Het Planscherm is onderdeel van de planfunctionaliteiten van Syntess Atrium. De module geeft meer inzicht en grip op de planning van uw (buitendienst)medewerkers. Het Planscherm wordt onder andere gevoed vanuit de module Werkbonnen. Hierdoor kunnen planners, projectmanagers en werkvoorbereiders gemakkelijk en efficiënt samenwerken met de buitendienst.
Planning software | Realtime inzicht en efficiënter plannen
Overzicht voor uw planningsafdeling

Met de grafische weergave van geplande medewerkers heeft u inzicht in de planning die voor u of uw afdeling relevant is. Maak taken aan en sleep werkbonnen en (project)taken vanuit het overzicht op de tijdlijn. Om te voorkomen dat u teveel informatie op uw scherm heeft kunt u door middel van filters uw eigen overzichten creëren.

  • Uw planning als integraal onderdeel van uw software
  • Overzichtelijk planschema op tijdlijn
  • Realtime inzicht in status werkbonnen, projecten en taken
  • Een agenda voor al uw medewerkers

Agenda functionaliteit voor alle medewerkers

Door het flexibele ontwerp kan iedere afdeling, team of medewerker eigen planschermen creëren. Dit maakt dat het planscherm niet alleen geschikt is voor monteurs en de planningsafdeling, maar ook voor kantoorpersoneel. Gebruik het Planscherm als agenda en plan vergaderingen, verlof en andere afspraken in.

Krachtige integraties voor nog meer inzicht

Met de planfunctionaliteiten van Syntess Atrium heeft u realtime inzicht in de nog beschikbare uren en lopende projecten. Door de krachtige integraties met andere modules haalt u nog meer uit uw planningen en beperkt u de kans op faalkosten.
Begroot uw projecten met Projectenplanning

Syntess Software | projectenplanning

Maak projectbegrotingen aan en wijs de begrote uren en taken in het Planscherm toe aan monteurs. Projectenplanning maakt gebruik van dezelfde database als het Planscherm en geeft u overzicht van beschikbare uren en lopende projecten.

Meer over Projectenplanning
Schakel realtime met uw buitendienst

Syntess Software | digitale werkbon

Met Web-Werkbon heeft u een krachtige combinatie in handen. De werkbonstatus geeft de planafdeling altijd zicht op de actuele ontwikkelingen binnen de werkbon, waardoor er realtime ingespeeld kan worden op wijzigingen vanuit de buitendienst.

Meer over de Web-Werkbon
Optimaliseer uw routes

Syntess Software | Route-optimalisatie

De Syntess Atrium-planfunctionaliteiten versnellen en verbeteren het planproces van uw buitendienst. Door gebruik te maken van actuele kaartinformatie worden reistijden geoptimaliseerd en werkbonnen nauwkeuriger gepland.

Meer over Route-optimalisatie
Urenregistratie via de cloud
Optimaal aansturen, anticiperen en bijsturen van planning tot facturatie

De Web-Werkbon is de schakel tussen uw binnen- en buitendienst. Monteurs staan via hun tablet of smartphone continu in contact met de planningsafdeling. Ingeplande afspraken verschijnen op het digitale werkbonnenoverzicht van de monteur. Hier houdt de monteur ook de status van de werkbon bij en kan de planningsafdeling direct op het Planscherm zien wanneer er werkzaamheden uitlopen. Indien nodig kan de planner werkbonnen eenvoudig naar een andere monteur overzetten. Na het voltooien van de werkzaamheden, worden de gegevens direct verwerkt in Syntess Atrium, waardoor een snelle facturatie mogelijk is.

Bekijk hier onze infographic

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.