MJOP | Grip op toekomstige onderhoudsplanning- en kosten

Geef uw opdrachtgevers inzicht in korte en lange termijn onderhoudskosten, voorbereiding, uitvoering en rapportage van de onderhoudsplanning

Met een meerjarenonderhoudsplan krijgt u meer grip op toekomstige kosten van het uit te voeren onderhoud en/of de vervanging van (onderdelen van) installaties. Doordat u ruim van tevoren inzicht heeft in conditieverval krijgt u de ruimte om onderhoudsmomenten strategisch in te plannen op een tijdstip dat u of uw opdrachtgever het beste uitkomt.
MJOP | Grip op toekomstige onderhoudsplanning- en kosten
Strategisch onderhoud plannen

Steeds meer opdrachtgevers vragen om inzicht in toekomstige onderhoudskosten om hun budgetten hierop af te stemmen en willen graag inzicht in de systematische voorbereiding, uitvoering en rapportage van de onderhoudsplanning. Ook in de toekomst zullen woningbouwverenigingen, scholen, VVE’s en overheidsinstellingen steeds meer de voorkeur geven aan bedrijven die MJOP softwarematig ondersteunen. Het is dus zaak goed na te denken of u MJOP ook in uw organisatie wilt implementeren, strategisch of wellicht zelfs als commercieel instrument, om u te onderscheiden van uw vakgenoten.

  • Voorkom onverwachte knelpunten met een langetermijnplan
  • Krijg snel inzicht in te verwachten jaarkosten en maak hieruit begrotingen en contracten op
  • Voorkom storingen door toekomstig onderhoud optimaal te plannen i.c.m. conditiemetingen
  • Bied uw opdrachtgever(s) meer inzicht in de toekomstige onderhoudskosten

Meer zicht op geld, tijd en kwaliteit

Een meerjarenonderhoudsplan kan worden verdeeld in deze drie elementen. Syntess Atrium verschaft hier inzicht in door middel van drie onderdelen binnen de MJOP-module: Prognose, Planning en Conditie.

Syntess Atrium | ERP met geïntegreerde MJOP software
Prognose
Inzicht in de toekomstige onderhoudskosten van objecten en installaties over een zelf te bepalen periode in jaren.
Syntess Atrium | ERP met geïntegreerde MJOP software
Planning
Snel inzicht in verleden (uitgevoerd onderhoud), heden (nu gepland onderhoud) en toekomst (voorgenomen onderhoud).
Syntess Atrium | ERP met geïntegreerde MJOP software
Conditie
De kwaliteit van de installatie zegt iets over de kans op storingen. Per installatie worden eenvoudig de conditiemetingen bijgehouden.
De basis voor optimale digitale serviceverlening en een efficiënte samenwerking

Bij service en onderhoud komt veel kijken: CRM, installatiebeheer, machinebeheer, contractbeheer, onderhoudprognoses (MJOP), calculatie, offertebeheer, planning, inkoopfacturering, financiële administratie etc. Door de samensmelting van deze processen en de geautomatiseerde data-uitwisseling met onze cloud-applicaties, beschikt u met Syntess Atrium over de ideale basis voor een optimale digitale serviceverlening en efficiëntere samenwerkingsprocessen met uw klanten en buitendienst. 

Meer over service en onderhoud

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.