Grip op uw projectadministratie met Syntess Atrium

Een overzichtelijke projectadministratie is van groot belang voor het succes van installatiebedrijven. Het maakt het plannen een stuk gemakkelijker en geeft een overzicht van de status uw projecten. Zo kunt u altijd tijdig bijsturen en ingrijpen om zo uw projecten efficiënt en winstgevend af te ronden. 

Gemakkelijk en overzichtelijk uw projecten beheren

De projectbeheer-functies van Syntess Atrium maken het beheren van uw projecten gemakkelijk en overzichtelijk. Of het nu gaat om eenmalige of terugkerende (service) projecten, u houdt grip op uw projectadministratie.

  • Flexibele projectinrichting door projectflows, deelprojecten en projecttermijnen
  • Overzichtelijke projectbewaking met rapportages en prognoses
  • Snel en gemakkelijk de (integrale) kostprijs van uw projecten berekenen 
  • Direct inzicht in kosten en opbrengsten 
  • Alle projectgegevens komen samen in één Projectdossier
  • Stuur projecten op locatie aan met de online app

Een slimme projectmanager

In een krachtig alles-in-één pakket

Flexibele projectinrichting
Ieder project is anders. Daar houdt Syntess Atrium rekening mee. Door de flexibele projectinrichtig richt u uw eigen projectflow in en definieert u de projectfaseringen naar wens.
Bewaak uw projecten
Met rapportages en prognoses kijkt u niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomstige ontwikkeling van uw projecten. Stuur tijdig bij en beperk faalkosten.
Een naadloze aansluiting op uw financiële administratie. Per project heeft u een duidelijk overzicht van kosten, opbrengsten en andere financiële aspecten. Zo bent u zeker van een vlotte doorloop en afhandeling.
Syntess Software

Alles-in-één pakket

De projectadministratie van Syntess Atrium is onder andere gericht op projectleiders, calculatoren en werkvoorbereiders en sluit naadloos aan op alle andere functionaliteiten onze software. Hierin schuilt ook de kracht van ons alles-in-één pakket. Eén pakket voor al uw medewerkers, gebaseerd op eenmalige invoer van gegevens en waarbij de dagelijkse praktijk zich vertaalt naar uw financiële administratie.

Vraag vrijblijvend een demo aan!

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag.

Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.