Automatische koppeling tussen uw bankafschriften en facturen

Bizcuit: De financiële toolkit voor ondernemers

Om de financiële administratie nog meer te ondersteunen hebben wij een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Met deze koppeling worden bankafschriften frequent opgehaald en ingelezen in Atrium, waarbij een koppeling met openstaande facturen plaatsvindt. Dit proces bespaart niet alleen tijd. Er komen veel frequenter nieuwe mutaties in Atrium terecht, waardoor er sneller inzicht is in de ontvangen betalingen ten behoeve van een beter debiteurenbeheer.  
Voordelen Syntess en Bizcuit

Het koppelen van Bizcuit met Syntess Atrium is simpel en de kosten zijn laag. Via de installatiewizard in Syntess Atrium maakt u eenvoudig een account aan bij Bizcuit en stelt u de koppeling met uw boekhoudingen in. 

  • Actuele afschriften in Syntess Atrium
  • Upload betaalopdrachten vanuit Syntess Atrium
  • Bespaar tijd
  • Eenvoudig installatieproces
  • Makkelijk in gebruik
  • Lage gebruikskosten
  • Scan en Herken van digitale facturen
Bizcuit, een jonge en  ambitieuze speler op de Fintech-markt!
Bizcuit, een jonge en ambitieuze speler op de Fintech-markt!
Bizcuit is een relatief jonge, ambitieuze speler op de Fintech-markt (Financial Technology) en biedt een open platform dat koppelt met veelgebruikte ERP-systemen, boekhoudpakketten, en met alle banken. Aansluitend bij deze koppeling hebben zij een app ontwikkeld waarmee ondernemers mobiel kunnen bankieren, facturen en bonnen ontvangen, factureren en direct betalen. Het Bizcuit-platform werkt op basis van de Payment Services Directive (PSD2): de Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. 

Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie?

De keuze van een goed softwarepakket gaat niet over één nacht ijs. U kijkt, vergelijkt, luistert en onderzoekt. Syntess Software adviseert u graag om tot een goede oplossing te komen. Wenst u meer informatie, advies, een vrijblijvende afspraak of een demonstratie van onze software oplossingen? Wat uw vraag ook is, onze vakmensen helpen u graag. 

Syntess Atrium | De ERP totaaloplossing voor al uw vakmensen

Syntess Atrium is glasheldere ERP-software voor moderne technisch dienstverleners die vooruit willen. Bij ons geen samenraapsels van losse aan elkaar geknutselde softwareonderdelen, maar één systeem voor al uw werkprocessen. Van kantoor tot en met buitendienst. Eén totaaloplossing, herkenbaar voor al uw medewerkers!  
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.