Image
Deel deze
pagina

Syntess Software Evenementen

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom staan wij met regelmaat op beurzen, organiseren seminars en zijn aanwezig op branche-evenementen. Op deze pagina kunt u zien waar wij de komende tijd te vinden zijn en leest u de laatste nieuwsberichten.

Evenementen 2019Op dit moment zijn de evenementen voor 2019 nog niet bekend. Uiteraard zullen we wederom door het land gaan met onze Stadion Seminars. Op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software