Syntess Atrium Online | Altijd toegang tot uw software

Met internet altijd toegang tot uw software, waar u zich ook bevindt!

Veel organisaties hebben onze software ondergebracht op de eigen ICT afdeling. De software "draait" dan lokaal, meestal in een multi-user uitvoering. De systeembeheerder beheert de software, voert updates uit en maakt periodiek back-ups. Bij een mogelijke storing van de server is betreffend bedrijf zelf verantwoordelijk. Voor bedrijven die deze faciliteiten niet hebben en gewoon modern willen werken, hebben we ons pakket beschikbaar in de Cloud! Dagelijks maken we back-ups en installeren we periodiek nieuwe updates. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. 
Voor alle Syntess Atrium edities
De online wijze van werken is niet alleen beschikbaar voor kleine bedrijven. Ook grotere organisaties kunnen op deze wijze met hun software werken. Wel is het zo dat kleine organisaties vaak niet beschikken over de tijd die nodig is om dit te organiseren. Daarnaast beschikken ze vaak niet over medewerkers die ervoor zorgdragen dat de noodzakelijke verrichtingen worden uitgevoerd. Een ander voordeel van online werken is dat u apparaat onafhankelijk uw data kunt benaderen. Een voorwaarde is dan wel dat uw mailaccounts en andere door u gebruikte software ook geïnstalleerd worden bij de provider. 
Syntess Atrium Online | Altijd toegang tot uw software
Uw software in veilige handen met ons ontzorgmodel
Het ontzorgmodel van Syntess Software houdt in dat wij u voor een bepaald bedrag per maand kunnen ontlasten van zowel de aanschaf van de software, het dagelijks verzorgen van de benodigde back-ups en het up-to-date houden van uw software. Al deze technische zaken worden u uit handen genomen zodat u zich kunt richten op uw werkzaamheden in uw eigen vakgebied. Zeker voor kleinere bedrijven resulteert dit in een zekere zorgeloze situatie, immers uw data is veilig en in geval van calamiteiten zijn dagelijkse back-ups beschikbaar. 

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld. Investeren in de toekomst begint nu!  
Hoe werken wij?
U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en de uitkomst wordt vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam. 
Syntess Software | ondersteuning van A t/m Z, van advies t/m implementatie
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software