Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium Online | Altijd toegang tot uw software

Met internet altijd toegang tot uw software, waar u zich ook bevindt!

Veel organisaties hebben onze software ondergebracht op de eigen ICT afdeling. De software "draait" dan lokaal, meestal in een multi-user uitvoering. De systeembeheerder beheert de software, voert updates uit en maakt periodiek back-ups. Bij een mogelijke storing van de server is betreffend bedrijf zelf verantwoordelijk. Voor bedrijven die deze faciliteiten niet hebben en gewoon modern willen werken, hebben we ons pakket beschikbaar in de Cloud!  Dagelijks maken we back-ups en installeren we periodiek nieuwe updates. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

Hoe werken wij? U heeft één aanspreekpunt. Syntess Software. Demonstraties vinden plaats bij u op kantoor door een gecertificeerde medewerker en uw wensen worden vertaald naar een offerte. Bij ingebruikneming van het pakket volgt een stappenplan en wordt u ondersteund door een eigen gecertificeerde consultant uit uw regio. Voor de nazorg zit een team klaar met gecertificeerde medewerkers. Zij vormen ons helpdeskteam.

We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers kennen uw branche en zijn gecertificeerd voor een grondige kennis van onze producten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software