Image
Deel deze
pagina

Klantverhaal: THT Groep

Samen blijven innoveren in techniek

Elektrotechnisch dienstverlener THT Groep uit Leidschendam is gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiliging en domotica. Hans van der Togt (Algemeen Directeur) runt het bedrijf met zijn zoon Robin van der Togt (Operationeel Manager). Samen met hun team werken zij aan innovatieve en duurzame totaaloplossingen.

Gegroeid in kwaliteit

Het automatiseren van het installatiebedrijf begon al vroeg nadat Hans 1989 voor zichzelf begon. Zijn klantenbestand groeide en klanten gingen steeds meer vragen stellen over het facturatieproces. Tijd voor nieuwe software, die beter aansloot bij zijn bedrijfsprocessen.

Sinds Hans gestart is met Syntess Software is met THT meegegroeid. Gestart met Syntess Prisma, doorgegroeid naar Syntess Atrium, en inmiddels een tevreden gebruiker van Syntess Atrium Cloud.

“Met Syntess Atrium Cloud kan je eenvoudig je managementrapportages oproepen, waardoor je tijdig en snel kan ingrijpen en bijsturen.”

Meer klanten en projecten betekent ook meer behoefte aan overzicht. Hans: “Als algemeen directeur houdt hij graag grip op zaken. “Met Syntess Atrium Cloud word je toch op een eenvoudige manier als ondernemer in staat gesteld om middels het dashboard wat ze hebben, snel en adequaat je je managementrapportages op te roepen. Waardoor je dus tijdig en snel kan ingrijpen en bijsturen.”

“THT Elekrotechniek is de afgelopen jaren zeer gegroeid. Daar heeft Syntess Software een groot aandeel in als het gaat om het optimaliseren.”

Robin is in het bedrijf van zijn vader grootgebracht en vervult momenteel de rol van Operationeel Manager. Hij heeft het bedrijf van dichtbij zien groeien en daarbij ook het belang van automatisering. “De afgelopen jaren zijn we zeer gegroeid, met name in kwaliteit en het vastleggen van processen binnen ons bedrijf. Met Syntess kunnen we deze processen optimaliseren.”

Minder tijd kwijt aan softwarebeheer

THT wil constante kwaliteit aan haar klanten bieden en houdt de focus op snelle en betrouwbare dienstverlening. Dat lukt alleen maar als je je niet om randzaken moet bekommeren. Daarom twijfelde THT bij de release van de cloudversie van Syntess Atrium geen moment. Robin: “Het updaten van het systeem, daar ging nogal eens wat tijd in zitten. Door Syntess Atrium Cloud hebben we dat geoptimaliseerd en zijn we daar geen tijd meer aan kwijt. Het systeem is nu altijd up-to-date.”

Samen blijven innoveren in techniek

De energietransitie is in volle gang. Kijkend naar de toekomst wil THT flexibel en snel in kunnen spelen op nieuwe innovaties en vragen uit de markt. Robin ziet hier voor THT veel kansen liggen op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken. De focus gaat nog meer liggen op de installatie van laadpalen, PV panelen en batterijoplslag. Dit kunnen we niet alleen, geeft hij aan. “Samen met Syntess Software willen met hun ERP-software die processen beter vastleggen en blijven innoveren in de techniek.”

Publicatiedatum 10 oktober 2022
Bekijk de video: THT Groep - Samen blijven innoveren in techniek

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.