Image
Deel deze
pagina

Schepers Beveiliging en Telecom: Syntess Atrium in de cloud

Zorgeloos automatiseren voor een vast bedrag per maand

Schepers Beveiliging en Telecom is een allrounder op het gebied van beveiliging. Met een team van vier medewerkers, één in de binnendienst en drie in de buitendienst, werken zij aan de telefoonsystemen en (camera)beveiliging voor grote winkelbedrijven door het hele land.

De software groeit mee

Eigenaar en grondlegger van het bedrijf, Robert Schepers, is zelf actief als buitendienstmedewerker. We kennen hem al sinds 2008, toen hij besloot om zijn bedrijf te automatiseren met Syntess Prisma. Door in 2016 de overstap naar Syntess Atrium te maken ontstonden de eerste mogelijkheden om mobiel te werken en konden de onderhoudsplanningen ook interactief gepland worden. Binnendienst medewerkster Iris de Bruyn heeft de overstap naar Syntess Atrium meegemaakt en werkt inmiddels al 4 jaar met Atrium. “Ik doe alle administratie voor het bedrijf, van het maken van offertes en facturen, tot aan de onderhoudsplanning.”

Geen omkijken meer naar back-ups en onderhoud

Bij Schepers draaide de software op een eigen server (on-premise), dat gaf veel vrijheid op het gebied van systeembeheer, maar brengt ook onderhoud met zich mee. Robert: “De software werkt prima, alleen kregen we op een gegeven moment problemen met onze server en lukte het niet altijd om back-ups van onze database te maken. Toen we bij onze accountmanager ten rade gingen voor een nieuwe server, kregen we te horen dat Syntess recent ook een cloudversie van hun product aanbiedt. We hoeven ons nu geen zorgen meer te maken over de back-up en updates. Dit gaat nu automatisch in beheer van Syntess.”


 

“Alles wordt automatisch geregeld,
we hoeven ons geen zorgen meer te maken over back-ups en updates."

 

Werken waar en wanneer we willen

In tegenstelling tot Syntess Atrium (kantoorversie), kan Schepers nu altijd en overal werken Syntess Atrium Cloud. Dit geeft veel flexibiliteit voor personeel. “Over het algemeen werken we via onze desktop pc’s in Atrium, maar we willen in de toekomst wel meer gebruik gaan maken van laptops en tablets en onze buitendienst verder automatiseren. Daarom is het makkelijk dat de software ook daarop werkt. De voordelen van altijd en overal kunnen werken met Syntess Atrium hebben we dus nog niet optimaal benut. Robert heeft al wel vanaf zijn vakantieadres ingelogd om van daaruit wat zaken na te lopen. Dat ging prima.” vertelt Iris.

Alles wordt automatisch geregeld

Wat is er nu dan veranderd sinds ze werken met Syntess Atrium Cloud? Volgens Iris vrij weinig, maar dat is ook de bedoeling . “Eigenlijk merk ik dat er vrij weinig veranderd is. Syntess Atrium werkt zoals het voorheen ook werkte. We hebben nu alleen de vrijheid om op andere apparaten en locaties te werken, maar het belangrijkste is dat we geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van de software en server. Alles draait op de servers van Syntess. We betalen hiervoor een vast bedrag per maand. Dat is makkelijk.”

Ontdek de mogelijkheden van Syntess Atrium Cloud

Bent u na het lezen van dit verhaal benieuwd naar de mogelijkheden van Syntess Atrium Cloud? Syntess Atrium Cloud is het cloudplatform van Syntess Software. Altijd en overal heeft u de beschikking over alle functionaliteiten van Syntess Atrium. Alles draait op onze eigen beveiligde cloud servers, zodat u altijd beschikt over de meest recente versie van onze ERP-software. U bent dus niet meer afhankelijk van een systeembeheerder of een derde partij die uw servers en software beheert. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding!

Publicatiedatum 15 oktober 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.